Sport

David Popovici obține a treia medalie de aur la Campionatele Naționale

Fostul campion european şi mondial David Popovici a câştigat titlul naţional în proba de 400 m liber, vineri, în cadrul Campionatelor Naţionale de înot în bazin de 50 de metri, găzduite de Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni.

A treia medalie de aur câștigată de David Popovici la Naţionalele de la Otopeni/Foto: Federația Română de Natație și Pentatlon Modern Facebook.com A treia medalie de aur câștigată de David Popovici la Naţionalele de la Otopeni/Foto: Federația Română de Natație și Pentatlon Modern Facebook.com

 

 


Popovici s-a impus cu timpul de 3 min 47 sec 54/100, la mare distanţă de următorii clasaţi pe podium Vlad Ştefan Stancu (CSA Steaua), 3 min 54 sec 38/100, şi Nandor Nagy (CSŞ Hunedoara), 3 min 55 sec 56/100.

CITEȘTE ȘI: 
David Popovici, aur la 200 m liber la Campionatele Naționale de Înot de la Otopeni

Pentru David Popovici este a treia victorie la aceste Naţionale, după cele obţinute la 100 m liber şi 200 m liber, probe în care este calificat la JO 2024.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

David Popovici a câştigat titlul naţional la 50 m liber în prima zi a Naţionalelor de la Otopeni

De ce a ales David Popovici să fie cazat în afara Satului Olimpic la JO 2024? „Este important ca un sportiv să aibă liniștea necesară pregătirii”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter