Sport

Dinamo București, prima adversară a echipei U-BT Cluj din play-off-ul Ligii Naționale

S-a tras cortina peste sezonul regulat al Ligii Naționale, unul pe care U-Banca Transilvania l-a încheiat fără înfrângere. Clujenii se vor duela în primul meci din play-off cu Dinamo București.

U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara în play-off/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara în play-off/ Foto: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


S-a tras cortina peste sezonul regulat al Ligii Naționale, unul pe care U-Banca Transilvania l-a încheiat fără înfrângere. Astfel, jucătorii lui Mihai Silvășan s-au clasat pe prima poziție în clasament și se vor duela mai departe în play-off cu Dinamo București.

 


Trupa din capitală a obținut locul 8 la finalul stagiunii regulate, învingând-o pe BC CSU Sibiu cu scorul de 95-89. Drept urmare, câinii au înregistrat 6 rezultate pozitive și 12 înfrângeri. 

Primele două meciuri din sferturile de finală ale campionatului se vor desfășura la Cluj-Napoca, în 10 și 12 aprilie. Ulterior, clujenii se vor deplasa la București pentru meciul III sau chiar IV. Un eventual decisiv se va desfășura la Cluj-Napoca, iar seria va fi decisă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri.  


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj și-a atins obiectivul și a reușit să termine sezonul regulat fără înfrângere

U-BT Cluj caută o nouă victorie în Liga Națională. Clujenii o vor întâlni pe CSM Constanța.

Ultimele Stiri
abonare newsletter