Sport

Ciprian Deac nu și-a revenit după umilința din Cupa României: „Îmi e greu să vorbesc”

Ciprian Deac, jucător de bază al echipei din Gruia, a vorbit despre cele întâmplate în ultimele zile la CFR Cluj.

Ciprian Deac nu și-a revenit după umilința din Cupa României. Sursă foto: captura ecran/ Youtube/ CFR 1907 Cluj Ciprian Deac nu și-a revenit după umilința din Cupa României. Sursă foto: captura ecran/ Youtube/ CFR 1907 Cluj

 

 


Ciprian Deac, mijlocașul echipei CFR Cluj, a declarat, într-o conferință de presă, că nu a reușit să-și revină după umilința din Cupa României. Experimentatul jucător și-a cerut scuze față de patronul echipei și față de fanii echipei clujene. 

„Vreau să ne cerem scuze față de patron, pentru că este un om care bagă mulți bani și pune suflet și chiar nu merită această dezamăgire și umilință. Față de suporterii noștri care ne-au susținut, ceea ce s-a întâmplat este o dezamăgire. 


Îmi e foarte greu să descriu în cuvinte ce s-a întâmplat. Cuvintele sunt de prisos, principalii vinovați suntem noi. Noi ar trebui să suferim, nu persoanele care au plecat. La cum am arătat la ultimul meci nu merităm să purtăm acest tricou”, a spus Ciprian Deac. 

Ciprian Deac: „Ultimul meci a fost un dezastru”

Mijlocașul formației din Gruia a mai precizat că ultimul meci a fost un dezastru, iar rezultatele nu au fost cele dorite. Întrebat dacă a încercat să vorbească cu Adrian Mutu, Ciprian Deac a spus că a fost foarte supărat după înfrângerea din Cupa României. 


Am încercat să vorbesc cu el. L-am văzut foarte supărat, pe de-o parte îl înțeleg, nu merită acest lucru, mi-a plăcut foarte mult să lucrez cu el. E un antrenor foarte bun și va avea multe de spus și prevăd o carieră frumoasă. Nu merită acest lucru din partea noastră, noi suntem vinovați. 

Eu unul nici acum nu mi-am revenit, îmi e greu să vorbesc”, a mai spus mijlocașul. 


Totodată, Ciprian Deac a afirmat că CFR trebuie să-și revină cât mai repede, iar noul obiectiv ar fi să termine, la finalul sezonului, pe locul 2. 

„Cred că locul doi ar salva situația în acest moment, cu toate că nici acest loc nu ne încălzește. Trebuie să vedem realitatea: am ieșit din Cupa României, trebuie să ne batem la locul 2. FCSB câștigă meci de meci și va fi greu să-i oprească cineva. 


La meciul cu Rapid trebuie să strângem rândurile, să avem personalitate. Dacă nu, se va trage linie și cine merită să rămână aici rămâne, cine nu, va pleca”, a conchis Ciprian Deac. 

CFR Cluj va juca, în deplasare, sâmbătă, împotriva celor de la Rapid, în etapa a III-a din Superliga. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj luptă să-și revină. Meciul cu Rapid, unul decisiv.

abonare newsletter