Sport

Adrian Mutu, înainte de meciul din play-off dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova: „Avem cel mai greu adversar în prima etapă”

CFR Cluj se pregătește pentru meciul Universitatea Craiova, în prima etapă din play-off-ul Superligii. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 20:00.

Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Adrian Mutu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj întâlnește sâmbătă echipa Universitatea Craiova, în prima etapă din play-off-ul Superligii.


Adrian Mutu, antrenorul echipei din Gruia, este conștient de importanța acestui meci și a anunțat că-și dorește victoria, ca astfel CFR Cluj să rămână în lupta pentru titlu.


„Suntem pregătiți pentru mini-campionatul care urmează. Știm că vor fi 10 finale și le vom aborda cu încredere în forțele noastre. Deși plecăm de pe locul al treilea, ne propunem să câștigăm fiecare meci și să vedem unde ne situăm la final. Avem șanse la titlu, dar important e să ne concentrăm pe victorie în fiecare partidă”, a declarat Adrian Mutu.

Antrenorul CFR Cluj a ținut să-și avertizeze jucătorii că meciul cu Universitatea Craiova va fi unul dificil.


„Craiova este o echipă puternică, de temut. Îi respectăm foarte mult și consider că avem cel mai greu adversar posibil pentru prima etapă. Totuși, am încredere în jucătorii mei și sunt convins că vom reuși să obținem un rezultat pozitiv dacă vom fi concentrați și conectați pe tot parcursul meciului”, a subliniat Mutu.

Meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă, 16 martie, de la 20:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj continuă lupta pentru Cupa României. „Feroviarii” și-au aflat adversara din sferturile de finală.

Președintele CFR-ului, cuvinte de laudă la adresa Adrian Mutu: „Este un antrenor ancorat în tot ce înseamnă fotbalul modern”

abonare newsletter