Sport

Președintele CFR-ului, cuvinte de laudă la adresa Adrian Mutu: „Este un antrenor ancorat în tot ce înseamnă fotbalul modern”

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mutu și crede că echipa din Gruia are șanse la titlu.

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj/ Foto: CFR Cluj - Facebook Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a avut cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mutu și crede că echipa din Gruia are șanse mari să câștige titlul de campioană a României. 

„Ne-am dori să câştigăm noi titlul. În primul rând, jucăm pentru suporterii noştri. Pentru suporteri, club, finanţator, m-aş bucura pentru Adi Mutu să aibă un parcurs bun în acest play-off. Merită. Este un antrenor ancorat în tot ce înseamnă fotbalul modern. Văd cât suflet pune şi mi-aş dori să aibă rezultate foarte frumoase”, a spus Cristi Balaj, scrie fanatik.ro. 


Adrian Mutu a devenit antrenor la CFR Cluj la finalul lunii ianuarie, iar de atunci a înregistrat cinci victorii, două egaluri și un singur eșec. 

 


Victorii

CFR Cluj-FC Voluntari 4-1 
Petrolul Ploiești-CFR Cluj 1-2
U Craiova 1948-CFR Cluj 1-3
CFR Cluj-Dinamo 4-0
CFR Cluj-FC Hermannstadt 1-0 


Egaluri

Oțelul Galați-CFR Cluj 2-2 
Farul Constanța-CFR Cluj 1-1


Înfrângeri

CFR Cluj-Rapid București 0-1

Clujenii s-au calificat în play-off, fiind în momentul de față pe locul 3 în Superliga cu 27 de puncte. Echipa antrenată de Adrian Mutu se află la doar 5 puncte de liderul FCSB, iar în prima etapă din play-off, clujenii vor juca împotriva celor de la Univ. Craiova, pe 16 martie. 

Reamintim că în play-off vom avea 10 etape, care se vor desfășura în sistem tur-retur. Campioana Superligii va juca în preliminariile Ligii Campionilor, în timp ce echipa care termină pe locul doi ajunge în calificările pentru Conference League. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, atac la FCSB: „Au obținut puncte chiar dacă nu meritau”

Ultimele Stiri
abonare newsletter