Sport

Adrian Mutu, îngrijorat de lipsa lui Ciprian Deac pentru meciul cu Farul: „Este un jucător foarte important”

Pe 2 martie, CFR Cluj va juca în deplasare cu Farul Constanța în runda 29 din Superliga.

Adrian Mutu își dorește o victorie cu Farul Constanța. Sursă foto: Captură ecran. Youtube- CFR 1907 Official Adrian Mutu își dorește o victorie cu Farul Constanța. Sursă foto: Captură ecran. Youtube- CFR 1907 Official

 

 


Sâmbătă, 2 martie, CFR Cluj va juca în deplasare împotriva campioanei României de anul trecut, Farul Constanța, iar meciul se anunță a fi unul extrem de dificil, susține Adrian Mutu

 


Antrenorul clujenilor a precizat, într-un interviu susținut la baza de  antrenament de la Mogoșoaia, că trebuie să câștige cele trei puncte pentru a mai spera la titlu. 

„Am avut o săptămâna grea, suntem în cantonament de câteva zile. Sperăm să încheiem această săptămână cu o victorie. Pregătim un meci destul de greu. Farul vine după un eșec, devi va fi foarte motivată, așa cum îl știu pe Hagi. Ne așteaptă un meci dificil cu campioana României. Farul știe să joace fotbal, este o echipă greu de bătut, are valoare, chiar dacă anul trecut nimeni nu le-a dat o șansă că vor câștiga titlul. Este o echipă pe care o respectăm mult, dar mergem să luam cele trei puncte pentru că vrem să rămânem aproape de Rapid și FCSB”, a declarat Mutu. 


Întrebat dacă lipsa lui Deac va fi resimțită, el fiind suspendat din cauza cartonașelor galbene, antrenorul echipei CFR Cluj a precizat că o să vadă la meciul de mâine. 

„Sper să nu fie așa de mare, vom vedea mâine. E un jucător care a dat gol și pase de gol. Este un jucător foarte important. Sper ca cine va intra în locul lui să dovedească pe teren. Eu cred că acest campionat este imprevizibil. Trebuie să fim atenți cu toții, pentru că nimeni nu îți face cadou nimic. Trebuie să lupți pentru fiecare punct”, a conchis Adrian Mutu. 


Farul Constanța-CFR Cluj se va juca pe 2 martie, de la ora 20:00, în runda 29 din Superliga. Farul Constanța vine după o înfrângere cu cei de la „U” Cluj, scor 1-0, iar CFR Cluj a remizat, în deplasare, cu Oțelul Galați, scor 2-2. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a reușit doar o remiză cu Oțelul Galați. Ce le-a reproșat Adrian Mutu jucătorilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter