Sport

CFR Cluj continuă lupta pentru titlu. Adrian Mutu: Ne așteaptă un meci extrem de dificil la Galați

Echipa din Gruia va juca în runda 28 din Superliga, în deplasare, împotriva celor de la Oțelul Galați.

Adrian Mutu a afirmat că meciul cu Oțelul Galați va fi unul extrem de dificil. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj 1907 Adrian Mutu a afirmat că meciul cu Oțelul Galați va fi unul extrem de dificil. Sursă foto: Facebook/ CFR Cluj 1907

 

 


Astăzi, 27 februarie, CFR Cluj va juca în deplasare împotriva celor de la Oțelul Galați, de la ora 21:00, în etapa 28 din Superliga. Clujenii vin după o victorie categorică împotriva celor de la Dinamo București, scor 4-0, în ultima etapă, iar Oțelul Galați a remizat cu campioana României, Farul Constanța, scor 1-1. 

Antrenorul echipei din Gruia, Adrian Mutu, a declarat într-o conferință de presă, că meciul cu Oțelul Galați va fi unul extrem de dificil, precizând că echipa antrenată de Dorinel Munteanu este ”revelația campionatului.” Totodată, ”Briliantul” a spus că nu îl interesează rezultatele celorlalte echipe, el fiind concentrat pe jocul echipei sale. 


”Faptul că nu am câștigat toate meciurile mă nemulțumește. Mai avem de lucrat, trebuie să fim concentrați pe ceea ce avem de făcut pentru că este un campionat greu. Noi nu ne uităm la celelalte echipe, chiar dacă ne avantajează unele rezultate. Încerc să rămân concentrat pe jocul nostru. Ne așteaptă un meci extrem de dificil la Galați, echipă pe care eu o consider revelația campionatului”, a spus antrenorul celor de la CFR Cluj. 

Adrian Mutu: La campionat, FCSB are prima șansă  

Întrebat dacă se vede titlul acum, după victoria cu Dinamo, Adrian Mutu a afirmat că diferența dintre ei și FCSB este încă mare. Mai mult, antrenorul clujenilor a mai amintit de faptul că este prima dată când joacă împotriva Oțelului Galați, echipa antrenată de Dorinel Munteanu. 


”Este un adversar extrem de incomod. E foarte greu să joci la Galați din cauza stadionului și a echipei care muncește foarte mult și își dorește să scoată maxim din fiecare meci. Trebuie să ne menținem printre primele locuri. Vrem să terminăm cu brio și după aia luăm meci cu meci. Nu are rost să ne gândim la obiectivul final. Este o săptămână de sacrificiu și sperăm să avem rezultate pozitive”, a conchis Adrian Mutu. 

Totodată, Philip Otele, atacantul lateral al celor de la CFR Cluj și golgheterul din Superliga,  cu 11 goluri marcate, a vorbit despre meciul cu Oțelul Galați. Jucătorul nigerian a spus că CFR Cluj va merge la Galați cu gândul să câștige cele trei puncte importante. 


„Este un meci greu, vom merge acolo și vom încerca să luăm cele trei puncte. Știm că nu va fi ușor, deci suntem pregătiți.Știu că cei de la Oțelul Galați muncesc mult și au un parcurs bun, deci nu-l vom trata ca pe un meci ușor”, a spus Otele. Întrebat care este secretul lui și cum se înțelege cu Adrian Mutu, atacantul nigerian a precizat că atât jucătorii, cât și antrenorul, l-au ajutat să aibă aceste realizări. 

„Știu că am calitățile mele, dar echipa m-a sprijinit. Fiecare m-a făcut să mă simt binevenit aici și mi-au îmbunătățit calitățile, de aceea am reușit să ating aceste obiective. Relația mea cu Adrian Mutu este una foarte bună. Mereu îmi spune ce-aș putea să îmbunătățesc, îmi oferă sfaturi despre poziția mea din teren, despre cum să înscriu mai multe goluri și să ajut echipa. Deci da, iau toate sfaturile lui pentru că toată lumea îi cunoaște calitate”, a conchis Philip Otele. 


Oțelul Galați- CFR Cluj se va disputa astăzi, 27 februarie, de la ora 21:00, pe Stadionul Oțelul. În momentul de față, echipa din Gruia se află pe locul 2 în Superliga cu  48 de puncte , iar Oțelul Galați are 32 de puncte, fiind pe locul 11.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Adrian Mutu, după ce a umilit-o pe Dinamo București: „Cele trei puncte sunt cel mai important lucru”

Ultimele Stiri
abonare newsletter