Sport

„U” Cluj-Sepsi, remiză albă în meciul de la Sfântu Gheorghe

„U” Cluj a remizat, duminică, scor 0-0, în meciul contra echipei Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa cu numărul 27 din Superligă.

Alex Chipciu, jucătorul echipei Universitatea Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj Alex Chipciu, jucătorul echipei Universitatea Cluj/ Foto: FC Universitatea Cluj

 

 


„U” Cluj a jucat duminică contra echipei Sepsi OSK în etapa cu 27 din Superligă. 

 

Cum arată situația înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe?

Un singur punct îi desparte pe clujeni de Sepsi în clasament. „U” are 8 victorii, 10 remize și 8 înfrângeri, pentru un total de 34 de puncte și 33-38 golaveraj. De partea cealaltă, alb-roșii au 9 victorii, 6 egaluri și 11 înfrângeri, pentru un total de 33 de puncte și 35-32 golaveraj, aflându-se pe poziția a 10-a.


Dan Nistor (10 goluri, 8 pase decisive) și Daniel Popa (7 goluri, 4 pase decisive) sunt principalii realizatori din tabăra Universității. Marius Ștefănescu iese în evidență de la Sepsi cu 9 goluri și 2 assist-uri, iar la o distanță considerabilă se află Sherif Kallaku, Isnik Alimi, respectiv Pavol Safranko, toți cu câte 4 reușite.

Sepsi OSK, șanse să deschidă scorul în primele minute

Sepsi OSK a avut o primă ocazie să deschidă scorul în minutul 22. Gazdele au centrat în careu în urma unei lovituri libere, dar portarul Gorcea a fost atent și a reținut foarte bine mingea.


În minutul 36 a apărut și o primă fază și pentru „U” Cluj! Bic a centrat mingea în careu, dar portarul Moldovan a fost atent și a prins fără probleme.

În ciuda șanselor la gol din partea ambelor echipe, scorul la pauză s-a încheiat 0-0.


Gazdele au fost aproape de a deschide scorul în minutul 50, dar portarul Gorcea a fost la post.

În prelungiri, „U” Cluj a avut o șansă de a obține toate cele 3 puncte, dar Popa, scăpat singur cu portarul de la 30 de metri, a trimis în goalkeeper-ul advers, iar jocul de la Sfântu Gheorghe s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Vătăjelu, OUT de la „U” Cluj! A sosit la echipă la începutul sezonului.

Alex Chipciu, mijlocașul de la „U” Cluj: „Rămânem în lupta pentru play-off”

Ultimele Stiri
abonare newsletter