Sport

Cristi Balaj a reacționat, după ce a văzut mesajul ironic al lui Meme Stoica: „Ne convine când adversarii ne subestimează”

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a reacționat la mesajul lui Meme Stoica după victoria clujenilor împotriva FC Voluntari și a declarat că nu îi deranjează astfel de comentarii, ci din contră.

Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj/ Foto: CFR Cluj - Facebook Președintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o fără drept de apel pe FC Voluntari, scor 4-1, la debutul lui Adrian Mutu pe banca tehnică a ardelenilor.


Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a reacționat la postarea lui Mihai Stoica și a susținut că nu îl deranjează ironiile adversarilor. Acesta a declarat că nimeni nu îi poate acuza pe jucătorii de la FC Voluntari că nu și-au dorit să câștige partida din Gruia.


„Ne convine când adversarii ne subestimează. Nu ne deranjează pentru că apar surprize și s-a demonstrat acest lucru. Ne bucurăm dacă gândesc așa.

Este nevoie de continuitate, dar să pui în umbră prestația echipei sau să spui că Voluntariul nu a dorit să câștige mergem mult mai departe. Am câștigat și pentru că într-adevăr a fost făcută acea greșeală. Până la urmă a fost greșeală și jucarea mingii cu mâna a apărătorului de la Craiova. Un cadou să spunem așa. A fost lovitură de pedeapsă. A fost o lovitură de pedeapsă acordată corect”, a declarat Cristi Balaj pentru FANATIK.


Ironia lui Mihai Stoica, după ce CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari

După meciul dintre CFR Cluj și FC Voluntari, a apărut o reacție și din partea lui Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, care i-a ironizat pe ilfoveni.

„Cursă de seară n-o fi fost?”, a scris Mihai Stoica, pe contul personal de Facebook. Oficialul roș-albaștrilor a făcut referire la faptul că FC Voluntari a călătorit la Cluj, cu avionul, chiar în ziua partidei.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Debut perfect pentru Adrian Mutu. CFR Cluj a zdrobit-o pe FC Voluntari.

Adrian Mutu, prezentat oficial la CFR Cluj: „Sper să arăt tuturor de ce sunt în stare, alături de echipă”.

abonare newsletter