Sport

Andrea Mandorlini, demis de CFR Cluj. Adrian Mutu ar putea fi noul antrenor al echipei din Gruia.

După eșecul cu FC Botoșani, CFR Cluj renunță la colaboarea cu tehnicianul Andrea Mandorlini și ar putea semna cu Adrian Mutu.

Andrea Mandorlini, înlocuit de CFR Cluj după eșecul cu FC Botoșani/Foto: CFR 1907 Official youtube.com Andrea Mandorlini, înlocuit de CFR Cluj după eșecul cu FC Botoșani/Foto: CFR 1907 Official youtube.com

 

 


CFR Cluj a pierdut în primul meci oficial din 2024. Echipa lui Andrea Mandorlini a fost învinsă de ultima echipă din clasament, FC Botoșani. În acest context, CFR Cluj reziliază contractul cu tehnicianul italian, potrivit patronului echipei, Neluțu Varga. 

 


„Da, e adevărat. Renunţăm la el. Nu se mai poate, nu mai suport să văd echipa jucând aşa. Când nu eşti în stare să baţi la ultima clasată nu mai avem ce să discutăm! Nu vreau să ajung să mă bat la play-off. Eu vreau să mă bat la titlu. I-am dat o grămadă de şanse, dar s-a terminat”, a spus Varga, potrivit as.ro.

Acum, echipa din Gruia i-a în calcul o colaborare cu Adi Mutu, care este liber de contract.


CITEȘTE ȘI: 
CFR Cluj a pierdut în primul meci oficial din 2024. Au fost învinși de ultima echipă din clasament.

„Am vorbit cu Mutu. Ne-am înţeles, da. Astea sunt detalii pe care mâine le vom stabili, dar am stabilit că el va fi. Detaliile contractuale le discutăm mâine”, a declarat, duminică, patronul CFR Cluj, Neluțu Varga, potrivit sursei citate. 

După meciul cu FC Botoșani, Andrea Mandorlini s-a plâns de starea gazonului de pe stadionul echipei patronate de Valeriu Iftime. 


 „Campionatul se joacă în continuare, titlul se decide în play-off. Noi încercăm să facem meciuri cât mai bune. Azi am jucat pe un teren greu, să ne adaptăm condițiilor de joc. Noi vrem să jucăm, să jucăm fotbal, să avem mingea cât mai mult, dar terenul nu ne-a ajutat astăzi, iar adversarul a profitat”, a explicat Andrea Mandorlini. 

Echipa CFR Cluj a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, de FC Botoşani, în etapa a 22-a a Superligii.


În prezent, Adrian Mutu este liber de contract, după despărțirea de Neftchi Baku.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, pregătită să-și joace șansa din play-off. Mandorlini: „E un nou început și m-aș bucura să fie unul important”

abonare newsletter