Sport

Simona Halep revine pe teren, după o pauză de aproape doi ani. Va juca un meci demonstrativ la Cluj.

Simona Halep va participa la Sports Festival 2024 din Cluj-Napoca, alături de Andre Agassi și Steffi Graf.

Jucătoarea de tenis Simona Halep/ Foto: Simona Halep - Facebook Jucătoarea de tenis Simona Halep/ Foto: Simona Halep - Facebook

 

 


Dubla câștigătoare de Grand Slam a anunțat pe Instagram că va participa la Sports Festival 2024. La evenimentul de la Cluj-Napoca (15 iunie) vor fi prezenți și legendarii Andre Agassi și Steffi Graf.

 


„Simona Halep revine în faţa fanilor şi va juca alături de Andrei Pavel în demonstrativul cu Andre Agassi şi Steffi Graf de la Sports Festival 2024. Cei patru jucători de tenis fac show în 15 iunie, la BTarena, Cluj-Napoca. Patru dintre cei mai mari jucători ai tenisul mondial vor juca la demonstrativul de excepţie organizat în cadrul Sports Festival 2024: Andre Agassi şi Steffi Graf vor face show alături de cea mai bună jucătoare din istoria României, Simona Halep, şi de al doilea cel mai bine clasat jucător român, după Ilie Năstase, Andrei Pavel. Spectacolul de tenis va avea loc în 15 iunie, ora 18:00, la BT arena, pentru a celebra a cincea ediţie a Sports Festival”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Agassi şi Graf vor juca în premieră în faţa publicului din România, iar formula de patru, alături de Halep şi Pavel, este o premieră globală.


„Anul acesta, la Sports Festival, pe 15 iunie, Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep şi eu ne vom întâlni la Cluj şi o să fie o zi minunată. Abia aştept să-i revăd, mai ales pe Andre cu care am o istorie, am jucat împreună de şapte ori, l-am învins o dată. Sunt nişte oameni nemaipomeniţi. Ne vedem acolo”, a afirmat Andrei Pavel.

Simona Halep a mai jucat la Sports Festival în cadrul a două evenimente speciale, primul în 2019, alături de Marius Copil, Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini şi al doilea în 2022 la meciul de retragere din cariera sportivă a lui Horia Tecău, vicecampion olimpic şi dublu câştigător de Grand Slam la dublu, la care a mai participat şi Robert Lindstedt şi Marius Copil.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

TAS a luat decizia așteptată de Simona Halep! Când se judecă apelul româncei împotriva suspendării de patru ani pentru dopaj.

Simona Halep a făcut apel la Tribunalul de Arbitraj Sportive (TAS) împotriva suspendării de patru ani pentru dopaj

Ultimele Stiri
abonare newsletter