Sport

Ana Bogdan s-a calificat în turul al doilea al probei de dublu la Australian Open

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Ana Bogdan şi spaniola de origine slovacă Rebeka Masarova s-a calificat, marţi, în runda a doua a probei de dublu din cadrul turneului Australian Open.

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Ana Bogdan şi spaniola de origine slovacă Rebeka Masarova s-a calificat, marţi, în runda a doua a probei de dublu din cadrul turneului Australian Open/ Foto: Ana Bogdan - Facebook Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Ana Bogdan şi spaniola de origine slovacă Rebeka Masarova s-a calificat, marţi, în runda a doua a probei de dublu din cadrul turneului Australian Open/ Foto: Ana Bogdan - Facebook

 

 


Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Ana Bogdan şi spaniola de origine slovacă Rebeka Masarova s-a calificat, marţi, în runda a doua a probei de dublu din cadrul turneului Australian Open, după o victorie cu 6-4, 6-4 în faţa cuplului Ulrikke Eikeri (Norvegia)/Catherine Harrison (SUA), la Melbourne.

 


Bogdan şi Masarova au obţinut victoria după o oră şi 33 de minute.

Ana Bogdan şi Rebeka Masarova şi-au asigurat un cec de 53.000 de dolari australieni şi 130 de puncte WTA la dublu. În turul secund, perechea româno-spaniolă va înfrunta cuplul câştigător din meciul Desirae Krawczyk (SUA)/Ena Shibahara (Japonia/N.6) - Irina Hromaceva (Rusia)/Miriam Kolodziejova (Cehia).


La simplu, Ana Bogdan a fost învinsă în primul tur. La dublu feminin vor mai evolua două românce, Sorana Cîrstea şi Monica Niculescu. Cîrstea va face pereche cu croata Donna Vekic, iar Niculescu va juca alături de brazilianca Ingrid Martins.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ana Bogdan s-a oprit în optimile de la Adelaide. Jucătoarea româncă a fost învinsă după două ore de joc.

Ana Bogdan, calificare fără emoții în optimile WTA de la Adelaide

Etichete: tenis ana bogdan wta
Ultimele Stiri
abonare newsletter