Sport

„U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești, cu 3-2, în Superligă

Universitatea Cluj a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-2 (1-2), luni seara, în Giuleşti, în ultimul meci din etapa a 17-a a Superligii de fotbal.

„U” Cluj - Rapid București, 3-2/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com „U” Cluj - Rapid București, 3-2/Foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


Rapid a avut 2-0 după mai puţin de jumătate de oră de joc, dar „U” a reuşit să reducă din diferenţă înainte de pauză, clujenii întorcând scorul în repriza a doua.

 


Jayson Papeau (14) a deschis scorul cu un şut din afara careului, deviat de Lucas Masoero, iar Alexandru Ioniţă II (25) a majorat diferenţa din centrarea lui Funsho Bamgboye.

Daniel Popa (40) a marcat primul gol al clujenilor, din pasa lui Dorinel Oancea. Alexandru Chipciu (55) a restabilit egalitatea, după un şut în bară al lui Ianis Stoica. Golul victoriei oaspeţilor a fost semnat de Ianis Stoica, din pasa lui Daniel Popa (74).


Oaspeţii şi-au creat şi alte ocazii mari de gol, ratate de Dan Nistor (3), Daniel Popa (46), Chipciu (76 - bară).

Rapid a ratat şansa de a urca pe locul secund în Superligă. Echipa din Giulești a încheiat o serie de 11 meciuri consecutive fără înfrângere, şapte victorii şi patru egaluri.


„U” este neînvinsă în deplasare în acest sezon, având patru victorii şi cinci egaluri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci pentru „U”! Clujenii se duelează cu Rapid București. Sabău: „E un meci special pentru mine”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter