Sport

Emil Boc despre venirea lui Sabău la „U” Cluj: „Bine ai revenit unde îți este locul”

Primarul Emil Boc a declarat că „U” Cluj s-a arătat mulțumit de revenirea lui Ovidiu Sabău pe banca tehnică a echipei „U” Cluj.

Emil Boc la meciul CFR - „U” din 21 august 2023/ Foto: monitorulcj.ro Emil Boc la meciul CFR - „U” din 21 august 2023/ Foto: monitorulcj.ro

 

 


Primarul Emil Boc a declarat că „U” Cluj nu va ataca anul acesta vârful clasamentului, ci va sta în zona de confort.

 


„Îi mulțumesc lui Toni Petrea pentru ceea ce a făcut pentru Cluj, pentru Universitatea Cluj. Este frumos să-i spunem acestui om mulțumesc, a venit într-un moment greu al echipei atunci când Neluțu Sabău a decis să nu mai continue cu noi. L-am înțeles. Toni Petrea a venit și a pus umărul (...) Bine ai revenit acasă Neluțu Sabău, adică pe bancă, unde îți este locul. Știu că a făcut un efort și l-am înțeles. Înțeleg presiunea publică și îi mulțumesc că a decis să revină aici, unde îi este locul. Cred că ne vom continua parcursul consolidat și să stăm în zona de confort. Acesta este planul pentru acest an, iar apoi să continuăm drumul spre vârf”, a transmis Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:
Reacția lui Toni Petrea după ce a plecat de la „U” Cluj: „Trăim în România...se poate întâmpla orice”

Boc a spus că în clasament este o diferență între „U” și CFR, dar în teren nu a fost diferență.  Acesta a refuzat să mai vorbească despre împărțirea comunității etnice locale pe echipe de fotbal. 


„E o marotă că românii sunt cu U Cluj și maghiarii cu CFR. E o greșeală uriașă să împărțim orașul în acest mod. Rolul nostru nu e să scormonim aceste subiecte. Nu mă interesează cine ține cu cine! Nu are rost să scormonim lucrurile, ci să colaborăm. E vremea colaborării”, a mai spus Boc.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a cedat încă un jucător la o formație din SuperLigă. Cătălin Căbuz a plecat la Hermannstadt

Oficial. „U” Cluj a rămas fără antrenor

abonare newsletter