Sport

Jucătorul Emmanuel Yeboah de la CFR Cluj a câștigat titlul de golgheter la Cupa Africii pe Națiuni

Emmanuel Yeboah, atacantul celor de la CFR Cluj, a ieșit golgheterul Cupei Africii pe Națiuni U23 după ce a înscris de 3 ori în competiție pentru naționala Ghanei U23.

Emmanuel Yeboah/ Foto:  Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Emmanuel Yeboah/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Emmanuel Yeboah, atacantul celor de la CFR Cluj, i-a făcut mândri pe conducătorii clubului odată cu performanța înregistrată la Cupa Africii pe Națiuni U23.

 


Chiar dacă Ghana U23 nu a ajuns în fazele superioare ale Cupei Africii pe Națiuni U23, Emmanuel Yeboah a ieșit golgheterul competiției, cu trei reușite, alături de Ezzalzouli și Begraoui, câștigători ai turneului cu naționala Marocului.

Conducerea clubului CFR Cluj a ținut să-l felicite pe jucător.


„Atacantul nostru, Emmanuel Yeboah, a ieșit golgheterul Cupei Africii pe Națiuni U23 după ce a înscris de 3 ori în competiție pentru naționala Ghanei U23. Yeboah a împărțit primul loc cu Ezzalzouli și Begraoui, jucătorii Marocului care au și câștigat turneul.
Felicitări, Yebo! Suntem mândri de tine!”, a transmis conducerea clubului de fotbal CFR Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Un an de VAR în România. CFR Cluj - Sepsi OSK, primul meci oficial cu asistență video pentru arbitri

CFR Cluj are un nou antrenor secund și un nou antrenor cu portarii. Vezi cine sunt

Cristi Manea de la CFR Cluj este dorit de echipe din afară. Neluțu Varga: „Nu vindem jucători doar de dragul de a vinde”

Ultimele Stiri
abonare newsletter