Sport

CFR Cluj a câștigat cu 3-1 al doilea amical al verii contra FC Brașov. „Feroviarii” și-au testat puterea cu echipa din liga secundă

CFR Cluj a câștigat cu 3-1 (2-1) al doilea amical al verii contra echipei FC Brașov.

CFR Cluj înaintea meciului contra FC Brașov/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ CFR Cluj înaintea meciului contra FC Brașov/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ

 

 


CFR Cluj a disputat, marți, în cadrul cantonamentului din Poiana Brașov, al doilea amical al verii contra FC Brașov, echipa antrenată de Dan Alexa care se află în liga secundă.

 


CFR Cluj a deschis scorul în minutul 9 când Ajeti a fost faultat în careu, arbitrul a acordat penalty iar Jefte a deschis scorul pentru „feroviari”.

Nu a trecut mult timp după primul gol, iar CFR a marcat al doilea gol în minutul 13. Jefte a pasat decisiv, iar Otele a marcat primul său gol.


Înainte de pauză, Lascu a marcat pentru FC Brașov cu un șut din interiorul careului, iar scorul din prima parte s-a terminat 2-1 pentru CFR Cluj.

CFR Cluj a revenit în forță în repriza secundă și a reușit să marcheze al treilea gol în minutul 90. La prima fază după ce a fost introdus pe teren în locul lui Gondiu, Buș a făcut 3-1 pentru CFR.


CFR Cluj - FC Brașov, echipe de start: 

CFR Cluj: Scuffet - Boben, Ajeti, Burcă - Peteleu, Filip, Muhar, Cvek, Camora - Betancor, Otele 
Antrenor: Andrea Mandorlini

FC Brașov: Micu - Oltean, Fustar, Burlacu, Dumbravă, Izata, Lazăr, Spătaru, Sorsa, Lascu, Blănaru 
Antrenor: Dan Alexa


Stadion: „Tineretului”, Brașov

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a adus un internațional român care a jucat doar în Italia. Vasile Mogoș a jucat peste 300 de meciuri

Jean-Claude Billong, jucătorul ignorat de Dan Petrescu, a ajuns în Thailanda. A jucat doar 270 de minute pentru CFR Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter