Sport

Emil Boc spune că nu este „sfârșitul lumii” că CFR Cluj nu va câștiga titlul anul acesta: „După 5 titluri consecutive nu este un capăt de lume sa nu câștigi titlul”

Primarul municipiului Cluj-Napoca este de părere că nu este o tragedie că CFR Cluj nu va câștiga titlul anul acesta.

Primarul Emil Boc /FOTO: Emil Boc - Facebook Primarul Emil Boc /FOTO: Emil Boc - Facebook

 

 


CFR Cluj, echipa care a câștigat ultimele cinci ediții ale SuperLigii, a pierdut șansele la titlu în acest sezon. Formația condusă de Dan Petrescu ocupă în prezent locul trei, având 39 de puncte, cu două puncte în fața Universității Craiova.

 


Primarul Emil Boc spune că nu este o tragedie ratarea titlului. Edilul Clujului spune că este alături de echipa din Gruia în cursa pentru locurile de cupe europene.

„CFR nu va câștiga titlul anul acesta, dar nu este sfârșitul lumii. După 5 titluri consecutive nu este un capăt de lume sa nu câștigi titlul. Rămân un ambasador extraordinar al Clujului. Va merge în cupele europene cu siguranță, le ținem pumnii și suntem alături de băieții lui Dan Petrescu”, a transmis Emil Boc la un post de radio local.


Clasament playoff Superliga

  1. Farul Constanța - 47 puncte
  2. FCSB *- 46 puncte
  3. CFR Cluj* - 39 puncte
  4. Universitatea Craiova - 37 puncte
  5. Rapid - 35 puncte
  6. Sepsi Sfântu Gheorghe - 26 puncte

*FCSB și CFR Cluj au beneficiat de rotunjire

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Boc, „trup și suflet” pentru „U” Cluj în finala Cupei României: „Voi fi alături de echipă la Sibiu, mi-am anulat tot la Bruxelles”

Ultimele Stiri
abonare newsletter