Sport

Transferul lui Krasniqi la Lazio este tot mai probabil. Maurizio Sarri renunță la un atacant

Antrenorul celor de la Lazio Maurizio Sarri renunță la atacantul Pedro. Astfel, șansele ca Ermal Krasniqi să se transfere de la CFR Cluj la Lazio sunt din ce în ce mai mari.

Ermal Krasniqi în tricoul CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook Ermal Krasniqi în tricoul CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Antrenorul lui Lazio, Maurizio Sarri, intenționează să nu mai continue colaborarea cu atacantul Pedro, ceea ce deschide perspectivele tot mai mari pentru Ermal Krasniqi de la CFR Cluj de a ajunge direct pe Olimpico, potrivit informațiilor publicate în ediția tipărită a publicației Gazzetta dello Sport.

 


Jucătorul kosovar, transferat în această iarnă de CFR Cluj de la FC Ballkani, contra sumei de 200.000 de euro, a impresionat în Conference League în tricoul echipei ardelenilor, captând astfel atenția clubului italian. Cu toate acestea, Krasniqi se află în competiție pentru un transfer la Lazio cu alți doi atacanți, suedezul Jesper Karlsson (AZ Alkmaar – Țările de Jos) și italianul Riccardo Orsolini (Bologna).

Potrivit sursei menționate, oficialii clubului „biancoceleste” au în plan să nu prelungească contractul cu Pedro, care expiră la finalul acestui sezon, pentru a face loc unuia dintre cei trei jucători menționați.


Ermal Krasniqi, curajos după evoluțiile la CFR Cluj

Ermal Krasniqi, atacantul celor de la CFR Cluj, se simte încrezător că poate face față în celor mai puternice campionate din Europa.

În luna martie, jucătorul a declarat că așteaptă cu interes ofertele din partea cluburilor de pe continent care manifestă interes pentru serviciile sale.


„Dacă vin oferte, eu le aștept cu plăcere indiferent de moment. Mă simt onorat să știu că sunt cluburi care mă urmăresc, mă motivează să muncesc zi de zi mai mult pentru visul meu. Mă bucur că antrenorul fostei noastre rivale m-a lăudat, mă simt onorat, dar, rămân modest și cred că încă nu am demonstrat calitățile mele. Muncesc zi de zi să devin mai bun, iar atenția marilor antrenori cum este Maurizio Sarri mă face să fiu și mai motivat zi de zi.

Cred că aș putea face față în orice campionat al Europei, dar momentan mă gândesc doar la evoluțiile mele la CFR Cluj”, a declarat Ermal Krasniqi, în luna martie, pentru ProSport.
 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a pierdut în fața FCSB pe o Arenă Națională plină de suporteri

Neluțu Varga caută înlocuitor pentru Dan Petrescu. Marius Șumudică, dorit în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter