Sport

Petrescu, resemnat înaintea meciului cu Universitatea Craiova: „Nu e o tragedie dacă CFR nu ia titlul”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj a prefațat duelul contra oltenilor, din etapa a 7-a a play-off-ului Superligii. „Bursucul” consideră că nu este o tragedie dacă formația din Gruia nu va lua titlul.

„Bursucul” consideră că nu este o tragedie dacă formația din Gruia nu va lua titlul/ Foto: CFR Cluj - Facebook „Bursucul” consideră că nu este o tragedie dacă formația din Gruia nu va lua titlul/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj întâlneşte echipa Universitatea Craiova, duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, într-o partidă din cadrul etapei a 7-a a play-off-ului Superligii. 

 


În cadrul unei conferințe de presă înainte de partida cu Universitatea Craiova, Dan Petrescu consideră că cine va pierde în acest meci va ieși clar din lupta la titlu.

„Nu mai depindem de noi, cum era înaintea meciului cu Rapid și cred că cine va pierde va ieși clar din lupta la titlu. Și cei de la Craiova se consideră în luptă, sunt foarte ambițioși. Nu ajută pe nimeni egalul pentru titlu, pentru Europa e un rezultat bun, pentru că rămâi pe locul trei și ai speranțe în continuare.


Sunt mereu probleme de lot. Cred că e al 59-lea meci sau al 60-lea. Play-off-ul nu a fost unul reușit pentru noi până acum, toată lumea a văzut asta. În primul rând, cred că din cauza accidentărilor, care au venit pentru că am jucat exagerat de multe meciuri. Mi se pare exagerat să jucăm 59 de meciuri. Cei de la Farul au 20 de meciuri mai puțin decât noi. Rapid, la fel.Lucrul ăsta cred că s-a văzut, mai ales că cei trei căpitani au lipsit la majoritatea meciurilor. Norocul nu poți să îl antrenezi. Boateng a lipsit și el mult, se vede și în jocul lui, nu a intrat în ritmul lui, Muhar a fost și el accidentat, la fel și Krasniqi”, a spus Dan Petrescu la conferința de presă.

„Nu ar fi o tragedie dacă CFR nu ia titlul”

Dan Petrescu consideră că nu este o tragedie dacă CFR Cluj nu va câștiga titlul sau nu va ajunge în cupele europene, în contextul în care CFR Cluj a reușit aceste lucruri în ultimii cinci ani.


„Nu mă mai aștept la nimic, la ce să mă mai aștept...la ce meciuri dramatice au fost. E posibil orice în fotbal și în play-off. S-a văzut că e un play-off echilibrat, mici detalii au făcut rezultatele. S-a pierdut din cauza greșelilor personale și din cauza greșelilor de arbitraj.

Cât matematic nu avem dreptul să sperăm, e greu de crezut că noi vom câștiga toate meciurile și ceilalți vor pierde, nu ai cum (…) Până la urmă s-au luat cinci titluri la rând, nu are de ce să fie dramă. Noi trebuie să dăm maximum. Dan Petrescu la clubul acesta a făcut foarte multe la clubul ăsta, jucătorii au făcut foarte multe. Nu poți să iei titlul în fiecare an. Real Madrid a pierdut campionatul anul ăsta, și Milanul, și Interul. Nu ar fi o tragedie dacă CFR nu îl ia, nici dacă nu prindem Europa. Sunt convins că jucătorii vor da totul, nu o să vedeți o echipă resemnată. Trebuie să credem până la capăt, indiferent ce face Farul azi”, a adăugat „Bursucul”.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj ar fi primit deja o ofertă pentru transferul lui Ermal Krasniqi: „Eu cred că da, din vară merge”

Eugen Neagoe, înainte de meciul contra CFR Cluj: „Nu ştiu şi nu mă interesează dacă este ultima şansă să câştige titlul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter