Sport

CFR Cluj ar fi primit deja o ofertă pentru transferul lui Ermal Krasniqi: „Eu cred că da, din vară merge”

Fostul fotbalist albanez Elis Bakaj, acum agent de jucători cu legături în Albania și Kosovo, spune că vânzarea lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj la Lazio este „80% făcută”.

Ermal Krasniqi/Foto: CFR Cluj 1907 - Facebook Ermal Krasniqi/Foto: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Fostul fotbalist albanez Elis Bakaj, acum intermediar de transferuri, spune că vânzarea lui Ermal Krasniqi de la CFR Cluj la Lazio este „80% făcută”.

 


Cumpărat de CFR Cluj de la Ballkani în ianuarie 2023, kosovarul Ermal Krasniqi a avut un impact instant la campioana României, pentru care a înscris 5 goluri în 18 meciuri.

Extrema stânga a fost cel mai bun jucător al CFR-ului în dubla cu Lazio din 16-imile Conference League și l-a impresionat pe Maurizio Sarri.


„Eu știu că e aproape, 80%, merge la Lazio”

Elis Bakaj, fost fotbalist, care a luat de curând calea impresariatului, spune că Lazio a trimis deja oferta pentru Krasniqi și că mutarea este aproape făcută.

„Eu știu că e aproape, 80%, merge la Lazio. E și Igli Tare acolo. Eu cred că da, din vară merge la Lazio. A fost făcută și o ofertă, mai multe nu pot să spun. Mi-au spus niște prieteni.


A venit băiatul, în șase luni a plecat. CFR a dat 200.000 de euro la Ballkani. Are calitate, s-a văzut din primul meci, intră în dribling, are viteză, personalitate.

Nu e ușor la CFR. Când ești tânăr și vii într-o echipă cu experiență, dacă încerci să driblezi și pierzi mingea, sar toți pe tine”, a declarat Elis Bakaj, la Digi Sport Matinal.


Înainte de a ajunge la CFR Cluj, mijlocașul ofensiv a evoluat în ultimele trei sezoane și jumătate la FC Ballkani, echipă pentru care a bifat 105 apariții. În tricoul campioanei din Kosovo, Krasniqi a înscris 39 de goluri și a oferit 17 pase decisive. Evoluțiile bune din ultimele sezoane l-au adus în atenția primei reprezentative a statului Kosovo, iar în noiembrie 2022, mijlocașul a fost convocat pentru prima dată la echipa națională.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a adus un nou jucător. Cine este fotbalistul de națională venit în Gruia

Eugen Neagoe, înainte de meciul contra CFR Cluj: „Nu ştiu şi nu mă interesează dacă este ultima şansă să câştige titlul”

abonare newsletter