Sport

FC Botoșani – „U” Cluj 0-0. Scor alb după un meci cu multe ocazii

FC Botoșani și „U” Cluj s-au duelat în etapa a șaptea din play-out-ul Superligii României. După un meci cu ocazii de ambele părți, scorul s-a terminat 0-0.

FC Botoșani și „U” Cluj s-au duelat în etapa a șaptea din play-out-ul Superligii României. După un meci cu ocazii de ambele părți, scorul s-a terminat 0-0/ Foto: FC Universitatea Cluj- Facebook FC Botoșani și „U” Cluj s-au duelat în etapa a șaptea din play-out-ul Superligii României. După un meci cu ocazii de ambele părți, scorul s-a terminat 0-0/ Foto: FC Universitatea Cluj- Facebook

 

 


FC Botoșani a început mai bine partida și a controlat primul sfert de oră. În cele din urmă, Universitatea Cluj a fost cea care a avut ocaziile mai mari la poarta lui Ducan, însă elevii lui Ioan Ovidiu Sabău nu au reușit să deschidă scorul.

 


Cea mai mare ocazie a meciului a avut loc în minutul 27, atunci când Tescan a trimis mingea în bară după o lovitură de cap.

După pauză meciul a fost unul la fel de tacticizat, însă tot FC Botoșani a fost echipa care s-a aflat la conducerea jocului, dar fără succes pe tabela de marcaj.


În urma acestui rezultat, FC Botoșani a acumulat 28 de puncte și ocupă locul 10 în play-out. De cealaltă parte, „U” Cluj este pe poziția a 12-a și are cu 5 puncte mai mult decât Chindia, cea care se situează pe primul loc al barajului pentru retrogradare.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj - FC Botoșani, meci puternic în play-out. Ambele echipe vin după înfrângeri

Mesajul lui Boc, după înfrângerea „Șepcilor Roșii”. „Alături de „U” Cluj și la bine și la greu! Mergem mai departe! Avem încredere în VOI!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter