Sport

U-BT se poate califica în semifinalele Ligii Naționale de baschet. Silvășan: „Vrem calificarea încă din primul meci și pe asta punem accent”

U-BT se poate califica în semifinalele Ligii Naționale dacă o va învinge pe SCM U Craiova.

Patrick Richard în meciul de la Cluj/FOTO: U-BT Cluj-Napoca - Facebook Patrick Richard în meciul de la Cluj/FOTO: U-BT Cluj-Napoca - Facebook

 

 


Baschetbaliștii de la U-BT au plecat luni spre Craiova, fiind hotărâți să obțină o nouă victorie și să se califice implicit în semifinalele Ligii Naționale. Meciul III al seriei este programat marți, 18 aprilie, cu începere de la ora 19:00.

 


Echipa lui Mihai Silvășan conduce seria cu 2-0, având un moral bun înaintea duelului de marți. Primul joc al sferturilor a fost cel mai disputat, Craiova venind hotărâtă să îi încurce cel puțin într-un meci din deplasarea de pe BTarena. SCM U Craiova a condus cu 7 puncte, iar jocul s-a desfășurat sub semnul echilibrului. Craiova s-a apropiat într-o manieră spectaculoasă, dar echipa clujeană a gestionat mai bine situația și a început seria cu dreptul.

În a doua confruntare, trupa lui Vitaly Stepanovsky a pornit hotărâtă, având 11 puncte avantaj. Clujenii au răspuns cu un parțial de 15-0 și au trecut la cârma disputei. U-Banca Transilvania s-a impus în final cu 79-70.


Înaintea jocului III de la Craiova, Mihai Silvășan are întreg lotul la dispoziție, iar sportivii clujeni au fost liberi în cursul zilei de sâmbătă și au revenit duminică la antrenamente. Antrenorul se așteaptă la o evoluție bună a echipei sale.

„Mă aștept să facem un joc bun, să evoluăm cu încredere și evident să avem intensitatea de care e nevoie pentru a obține victoria. Vrem calificarea încă din primul meci și pe asta punem accent, să fim pregătiți mental și fizic să câștigăm acest meci”, a declarat Mihai Silvășan înainte de meci. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca a obținut al doilea succes în play-off-ul Ligii Naționale. Silvășan: „Am avut intensitatea necesară”

Zi de meci! U-BT Cluj pornește la drum în play-off-ul Ligii Naționale de baschet masculin și va disputa primul meci cu SCM U Craiova

abonare newsletter