Sport

Zi de meci! CFR Cluj caută prima victorie în play-off-ul SuperLigii

CFR Cluj joacă sâmbătă seara cu Sepsi OSK în meciul din etapa a patra din play-off-ul SuperLigii.

În dreapta Claudiu Petrila, jucătorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook În dreapta Claudiu Petrila, jucătorul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj întâlnește sâmbătă seara echipa Sepsi Sfântu Gheorghe.

 


Dacă CFR Cluj a remizat în toate cele trei partide disputate în play-off, Sepsi OSK a pierdut în primele două jocuri, însă vine după un succes împotriva Rapidului. 

Înaintea meciului din Gruia, Campioana României se află la patru puncte distanță de Farul Constanța și are avans de un punct față de FCSB.


Ultima confruntare dintre CFR Cluj și Sepsi OSK a fost terminată la egalitate, 2-2. Pentru Sepsi au marcat Tamas și Safranko, iar pentru trupa lui Dan Petrescu au înscris Yuri și Janga.

Petrescu: „Banca e foarte săracă”

Antrenorul campioanei s-a plâns încă o dată că i-au plecat jucători în timpul campionatului și spune că nu are suficiente variante bune pe banca de rezerve.


„Sunt îngrijorat de subţirimea lotului, s-a accidentat şi Maglica (…) Banca e foarte săracă. Mi se reproșează multe lucruri, de ce intră ăla. Intră ăia pe care îi avem. Dacă mi se spune un jucător pe care trebuia să-l bag și nu l-am băgat. Vreau să le spun la unii oameni care și-au dat cu părerea că de ce nu intră nu știu cine. Păi cine să intre? Eu să intru? Dacă ăia sunt jucătorii pe care îi avem în lot la ora asta.

În acest sezon au plecat 10 jucători importanți. Dar nu că a vrut Dan Petrescu. Au plecat 10 jucători, jucători de valoare. Ori au fugit, ori au trebuie să fie vânduți. Niciodată nu mi s-a mai întâmplat în 5 ani”, a declarat Petrescu în cadrul conferinței de presă premergătoare meciului de sâmbătă seara.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Suporterii CFR Cluj, supărați pe alocarea bugetară făcută de Primăria Cluj-Napoca: „Multipla campioană primește 85.000 de lei, iar campioana pe sate 10 milioane de lei”

Universitatea Cluj și CFR Cluj au fost amendate în urma comportamentului fanilor din meciul direct

abonare newsletter