Sport

Suporterii CFR Cluj, supărați pe alocarea bugetară făcută de Primăria Cluj-Napoca: „Multipla campioană primește 85.000 de lei, iar campioana pe sate 10 milioane de lei”

Suporterii CFR-ului s-au revoltat pe alocarea bugetară făcută de Primăria Cluj-Napoca către Universitatea Cluj.

Suporterii CFR Cluj la meciul cu Lazio /FOTO: CFR Cluj - Facebook Suporterii CFR Cluj la meciul cu Lazio /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Suporterii CFR Cluj au fost revoltați de decizia Primăriei Cluj-Napoca de a aloca cu o diferență atât de mare fonduri către cele două echipe din Cluj, spunând că formația din Gruia merita mai mult având în vedere performanțele obținute în ultimii ani.

 


„Risipă bugetară profund imorală!

Astăzi s-au votat alocările bugetare pentru asociațiile sportive din Cluj-Napoca. În acest moment e mai mult decât clar că nu mai există din partea primarului nici o urmă de respect față de tot ce aduce valoare Clujului, față de cei care duc cu mândrie numele orașului nostru peste tot prin Europa.

CFR CLUJ, multipla campioană a României, participantă ani la rând în competițiile Europene, primește 85.000 lei! Iar campioanei pe sate, a doua echipă a Clujului din toate punctele de vedere, i se alocă uriașa sumă de 10.000.000 lei...

Populismul și demagogia acestui om sunt în acest moment duse la extrem. Pentru niște interese electorale meschine este capabil să se transforme și în saltimbacul de servici al orașului.

Dragi ceferiști, nu uitați că acei bani din bugetul local sunt și ai mei, și ai tăi, și ai clubului Fotbal Club CFR 1907 CLUJ , care plătește niște taxe uriașe, doar impozitul pe arena din Gruia este de aproximativ 150.000 de lei. Unde este moralitatea? Unde este respectul? Unde este bunul simț? Se pare că dl primar Emil Boc le-a trimis pe toate pe Someș în jos...

Finanțatorul echipei FC Primarul este și cel care întreține și alimentează indirect ostilitatea și agresivitatea în oraș, asigurându-le susținătorilor clubului său toată acoperirea necesară și satisfăcându-le toate pretențiile crețe pe care le au.

Nu e politică și nu ne dorim sa facem politică pe această pagină, dar îmi doresc să nu aplecăm capul și să nu uităm toate afronturile aduse de acest personaj, Gigi Bloculeț de Cluj.

CLUJ-NAPOCA SUNTEM NOI!

HAI CFR!!!”, a transmis A.I.S.C.P. pe Facebook.

În cadrul ședinței Consiliului local de ieri, 12 aprilie, s-au aprobat proiectele de hotărâre referitoare la finanțarea nerambursabilă acordată de bugetul local pentru 49 de asociații, federații și alte structuri din domeniul sportului din Cluj-Napoca. Primăria Cluj-Napoca va transfera în conturile acestor organizații sportive nu mai puțin de 3,5 milioane de euro. 


Universitatea Cluj va primi 10 milioane de lei (echivalentul a 2 milioane de euro), în timp ce CFR Cluj va beneficia de doar 85.000 de lei, de aproape 120 de ori mai puțin.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Universitatea Cluj și CFR Cluj au fost amendate în urma comportamentului fanilor din meciul direct

Contre în Consiliul local pe tema finanțării infrastructurii sportive. „Simți sau nu simți „U”. Aceasta este toată discuția!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter