Sport

„U” Cluj – U Craiova 1948, 1-3. Jocul agresiv al echipei din Bănie i-a lăsat pe clujeni cu un singur gol

În runda a treia din play-out-ul Superligii, „Șepcile Roșii” nu au reușit să înscrie la Mediaș în partida cu echipa din Bănie.

„U” Cluj - U Craiova 1948 1-3/Foto: captură video „U” Cluj - U Craiova 1948 1-3/Foto: captură video

 

 


Zi de mare meci pe terenul Stadionului Gaz Metan în partida ce ar fi trebuit să asigure calificarea echipei lui Neluțu Sabău. 

 


Scorul a fost deschis din primele minute ale meciului (min. 5) de Aurelian Chițu printr-o pasă decisivă a lui S. Asamoah. 

Două minute mai târziu (min. 7), Chițu înscrie al doilea gol, prin pasa lui Bahassa, profitând de jocul indecis al echipei lui Neluțu Sabău. 


Deși cu o posesie bună a balonului, clujenii nu reușesc să înscrie în minutele ce urmează, iar cel de-al treilea gol este marcat nemilos de același atacant Chițu (min.27), care reușește tripla serii până la pauză. 

Oltenii au profitat din plin de faptul că partida a fost mutată de pe Cluj Arena, ca urmare a lucrărilor de schimbare a gazonului aflat în stare de degradare, pe stadionul din Mediaș, aspect ce a reprezentat o vulnerabilitate pentru „Șepcile roșii”. 


După pauză Neluțu Sabău a operat schimbări, astfel că pe teren au intrat: L. Fulop (M. Remacle), D. Oancea (G. Simion), I. Filip (care l-a schimbat pe D. Nistor), Miron a luat cartonaș roșu (min 53), fiind eliminat. Tescan l-a înlocuit pe Thiam, iar Ispas a luat cartonaș galben în min. 71. Stoica l-a schimbat pe J. Gomez în min. 72. 

Atacantul Chițu a ieșit de pe teren în min. 76, după ce a reușit golul serii (tripla) în min. 27, fiind înlocuit de J.Ibrahim. 


Șutul de la distanță al lui Ganea a fost respins în min. 76 de Gorcea.

În prelungiri (90 min +2) Duarte a reușit să salveze onoarea clujenilor, printr-un autogol, din șutul lui Chipciu. 

Echipa din Bănie a jucat dezlănțuit, cu o precizie a paselor destul de bună, reușind o partidă convingătoare pe stadionul Gaz Metan.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

FC Hermannstadt – U Cluj 1-2. „Șepcile Roșii” au obținut calificarea în semifinalele Cupei României

Ultimele Stiri
abonare newsletter