Sport

Cristi Balaj, supărat pe arbitrajul din meciul cu Rapid: „Este rușinos! Să vedeți unde au pus linia”

Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj a reacționat după meciul cu Rapid.

CFR a remizat cu Rapid în primul meci din play-off /FOTO: CFR Cluj 1907 CFR a remizat cu Rapid în primul meci din play-off /FOTO: CFR Cluj 1907

 

 


CFR Cluj, prin vocea președintelui Cristi Balaj, a exprimat nemulțumirea față de arbitrajul de la meciul cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 2-2, în prima etapă a play-off-ului din Superliga.

 


Balaj a criticat faptul că golul marcat de Anton Maglica în prelungirile meciului, care ar fi putut aduce echipei sale toate cele trei puncte, a fost anulat după intervenția arbitrilor din camera VAR, pe motiv că jucătorul ar fi fost în poziție de offside. Cu toate acestea, președintele CFR Cluj a susținut că nu a putut observa această poziție nici după ce a revăzut reluările oferite de televiziunile care au transmis meciul, unde au fost utilizate și linii ale sistemului de arbitraj video.

„Din punctul meu de vedere, imaginea pe care o avem acum prezentată… luaţi în calcul că, dacă avem doi apărători, cel din mijloc… avem camera mai spre mijloc şi nu îi vedem gheata, înseamnă că acel picior este mai aproape de linia porţii.


Dacă am fi avut piciorul şi gheata pe aceeaşi linie cu apărătorul, i-am fi văzut gheata. Este şi mai în spate de linie. Uitaţi-vă unde are atacantul nostru picioarele. El nu este atât de aplecat încât să fie prezentată o asemenea linie.

Din punctul meu de vedere linia este trasă greşit. Repet, acel apărător de lângă atacant are piciorul în spate. Deci este mai în spate acea gheată decât piciorul stâng al apărătorului care are mâna întinsă. Atacantul nostru nu a fost în ofsaid. A fost prezentat un ofsaid de jumătate de metru, ceea ce este ruşinos. Ca să vedeţi unde au pus linia!


Din experienţa meciurilor pe care le-am avut, pot să afirm cu subiectivismul care mă caracterizează, atacantul nostru nu este atât de aplecat încât să fie în poziţie de ofsaid. Cădea dacă era aşa, era pe jos! Din punctul meu de vedere, gheta apărătorului de lângă atacantul nostru era mai aproape de linia porţii. Îmi cer scuze, nu am vrut să dau în Rapid”, a declarat Cristi Balaj pentru digisport.ro.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Spectacol total în Gruia. CFR Cluj - Rapid, derby „feroviar” în play-off cu 4 goluri marcate și un gol anulat al campioanei!

Dan Petrescu, pregătit de meciul contra FC Rapid: „Nu trebuie să subestimăm adversarul”

abonare newsletter