Sport

Dan Petrescu, pregătit de meciul contra FC Rapid: „Nu trebuie să subestimăm adversarul”

CFR Cluj întâlnește, duminică, de la ora 19:00, echipa FC Rapid.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial - Instagram Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial - Instagram

 

 


Echipa de fotbal CFR Cluj întâlneşte, duminică, de la ora 19:00, pe Stadion „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, formaţia FC Rapid, într-o partidă contând pentru prima etapă a play-off-ului SuperLigii.

 


„Este un nou campionat, ținând cont că s-au luat puncte și este mult mai strâns dacă ne uitam la finalul campionatului. Acest campionat este mult mai important decât celălalt”, a declarat Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă.

Totodată, Dan Petrescu a declarat că partida dintre CFR și „U” le-a ridicat mortalul jucătorilor și că va conta pentru meciul cu FC Argeș.


„Ne-a ajutat foarte mult ultimul meci (Derby-ul Clujului – n.red.) la moral, dar moralul nu câștigă meciurile. Ultimele 6 meciuri în care aveam 4 victorii și două egaluri, este clar că ne-a dat un moral bun, dar în același timp nu trebuie să subestimăm adversarul care a făcut un sezon excelent. S-a calificat în play-off, are cea mai bună apărare, cele mai puține goluri primite, 26, organizare foarte bună, jucători cu multă experiență. 

Se vede că antrenorul a făcut o treabă excelentă, se vede că a jucat foarte mult timp în Italia și a organizat foarte bine echipa în acest sezon. Este o echipă care are pretenții europene și de ce nu la titlu, dar asta depinde de primele rezultate. E clar că noi vrem să câștigăm campionatul, dar și Rapid are aceeași dorință chiar dacă nu o spune”, a adăugat „Bursucul”.


Adrian Mutu: „Începem cel mai greu dintre toate echipele”

Antrenorul echipei de fotbal FC Rapid, Adrian Mutu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru formaţia sa play-off-ul nu putea începe mai greu ţinând cont că în prima etapă va întâlni CFR Cluj, campioana ultimilor cinci ani şi favorita la câştigarea titlului şi în acest sezon.

„Începem cel mai greu dintre toate echipele. Pentru noi poate singurul meci mai greu, unde presiunea este mai mare, ar fi fost cel cu FCSB pentru că e un derby pentru noi. Însă CFR este echipa cu prima şansă la titlu, care a dominat campionatul în ultimii cinci ani, şi pentru noi play-off-ul nu putea să înceapă mai greu. Şi meciul îl jucăm şi în deplasare. Dar suntem pregătiţi, pentru asta am muncit un sezon întreg, să jucăm în play-off meciuri puternice”, a explicat el.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Trei jucători de la CFR Cluj au fost convocați la echipa națională, în preliminariile EURO 2024

Ce spune Mutu înainte de marele meci cu CFR Cluj: „Începem cel mai greu dintre toate echipele”

Impresarul lui Ibrahima Mbaye va solicita despăgubiri din partea clubului CFR Cluj

abonare newsletter