Sport

Guzman s-a ales cu dosar penal pentru incidentele din Oradea. După ce a fost descalificat, a vrut să reintre cu o rangă

După ce a fost scos din sală pentru că a sărit la bătaie și a provocat o încăierare generală pe teren, Karel Guzman ar fi vrut să intre din nou, dar înarmat cu o rangă.

După ce a fost scos din sală pentru că a sărit la bătaie și a provocat o încăierare generală pe teren, Karel Guzman ar fi vrut să intre din nou, dar înarmat cu o rangă/ Foto: captură ecran video ebihoreanul.ro După ce a fost scos din sală pentru că a sărit la bătaie și a provocat o încăierare generală pe teren, Karel Guzman ar fi vrut să intre din nou, dar înarmat cu o rangă/ Foto: captură ecran video ebihoreanul.ro

 

 


Meciul dintre U-BT și CSM CSU Oradea nu a fost lipsit de evenimente neplăcute. În sfertul al doilea, jucătorul Karel Guzman a fost eliminat, pentru un comportament antisportiv.

 


Potrivit ebihoreanul.ro, după ce a fost scos din sală pentru că a sărit la bătaie și a provocat o încăierare generală pe teren, jucătorul de baschet a vrut să intre din nou, dar înarmat cu un obiect contondent din fier. L-au oprit colegii și agenții de pază, iar jandarmii i-au deschis dosar penal.

„Jucătorul, după ce a părăsit suprafața de joc, a avut un comportament violent, ca urmare a unor apostrofări ale suporterilor. A ieșit din sala polivalentă, mergând pe șantierul din apropiere, și a luat o tijă de fier striat cu care a vrut să reintre în sală, moment în care a fost oprit de către un coechipier, iar un agent de pază l-a deposedat de obiectul contondent”, a declarat pentru sursa citată anterior, Alina Ștefan, purtătoarea de cuvânt a Jandarmeriei Bihor.


Potrivit sursei citate anterior, jucătorul de baschet s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

U-BT Cluj va deschide o anchetă disciplinară

U-BT Cluj-Napoca a publicat un comunicat în care a anunțat că va deschide o anchetă disciplinară pentru comportamentul lui Guzman.


„În aceasta seară (sâmbătă - n.red.), pe parcursul meciului desfășurat pe terenul echipei CSM Oradea din cadrul ligii naționale de baschet masculin, în sfertul al doilea, la scorul de 35-28, a avut loc un incident în care a fost implicat jucătorul echipei noastre Karel Guzman. 

În timpul meciului, Karel Guzman a manifestat un comportament agresiv, care nu este promovat și agreat în cadrul clubului U-BT, indiferent de posibilele circumstanțe provocate de adversar. În urma unei altercații care a avut loc pe terenul de joc, conflict ce a fost aplanat cu intervenția membrilor staffului echipei noastre și a firmei de securitate, jucătorul Karel Guzman a fost descalificat din joc de către brigada de arbitri. Conform procedurii regulamentare, jucătorul a fost obligat să părăsească terenul de joc. 


Din cunoștințele noastre, jucătorul Karel Guzman nu are nici un fel de antecedente de violenta, iar în cadrul echipei noastre a exprimat întotdeauna o atitudine responsabilă și bazată pe respect.

Clubul U-Banca Transilvania își afirmă pe această cale poziția clară de condamnare ferma a oricăror acțiuni de violență în sport și vă susține întotdeauna spiritul de competitivitate bazat pe fair-play. În cadrul clubului vă fi deschisă o anchetă disciplinară ca urmare a acestui incident”, a transmis conducerea U-BT Cluj.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. U-BT Cluj va deschide o anchetă disciplinară în cazul lui Guzman. Jucătorul a sărit la bătaie în timpul meciului

Ultimele Stiri
abonare newsletter