Sport

Conducerea CFR-ului, criticată după noul proces intentat clubului: „E o nebuloasă la clubul acesta”

CFR Cluj are parte de noi probleme după ce agentul lui Ibrahima Mbaye i-a dat în judecată pe ardeleni.

Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj are parte de noi probleme după ce agentul lui Ibrahima Mbaye i-a dat în judecată pe ardeleni, deoarece senegalezul n-a jucat deloc pentru campioana României.

 


Transferat de CFR Cluj în toamna anului trecut, fundașul dreapta, care are peste 140 de meciuri în Serie A, nu a apucat să debuteze în tricoul ardelenilor.

Ionel Dănciulescu, actualul director sportiv al celor de la CS Dinamo, este contrariat de ce se întâmplă la CFR Cluj și se întreabă retoric de ce departamentul juridic al campioane nu funcționează, ajungându-se tot mai des la astfel de chestiuni de ordin juridic.


„E o nebuloasă la clubul acesta. Atâtea litigii să aibă CFR Cluj? Mi-e greu să cred că nu există un departament juridic acolo. Să facă gafele astea, una după alta? E strigător la cer câți bani au pierdut. Nu plătește nimeni pentru toate greșelile astea?

Și în trecut, pe ce sume uriașe s-au făcut contracte. E o problemă de neimaginat. Nu ai voie. Trebuie să-i spui omului, celui care dă bani. «Domnule Varga, hai să ne întindem cât e plapuma». E adevărat, au fost jucători aduși exclusiv de dânsul (n.r. - cazul Julio Baptista), dar nu toți”, a spus Ionel Dănciulescu pentru Digisport.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Impresarul lui Ibrahima Mbaye va solicita despăgubiri din partea clubului CFR Cluj

Emil Boc, dezamăgit de înfrângerea fără drept de apel a lui „U” în derby-ul Clujului: „Bagă cuțitul în rană”

abonare newsletter