Sport

Motivul pentru care a fost schimbat Andrei Burcă în meciul cu UTA. Fotbalistul a ajuns la spital

Fundașul CFR Cluj, Andrei Burcă a fost schimbat pe finalul primei reprize. Însă nu o accidentare ar fi fost cauza.

Andrei Burcă este unul dintre fotbaliștii de bază ai CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook Andrei Burcă este unul dintre fotbaliștii de bază ai CFR Cluj /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Andrei Burcă, unul dintre liderii echipei CFR Cluj, a dat emoții personalului medical joi seara, în timpul meciului din campionat cu UTA, câștigat cu scorul de 2-1. În minutul 42, fundașul în vârstă de 29 de ani a fost înlocuit și, contrar așteptărilor, nu din cauza unei accidentări sau probleme musculare.

 


Burcă a acuzat amețeli și stări de rău pe parcursul partidei, fapt care l-a determinat pe antrenorul Dan Petrescu să ia decizia de a-l schimba imediat, conform gsp.ro. Fotbalistul a părăsit terenul direct spre vestiare, iar ulterior s-a dus la spital, unde a fost supus mai multor investigații medicale.

Potrivit informațiilor, primul diagnostic primit de Andrei Burcă ar fi extenuarea, cauzată de programul foarte încărcat din ultima perioadă. În prezent, fotbalistul va fi supus unui nou set de investigații pentru a determina cu exactitate cauza stărilor sale din timpul meciului cu UTA.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj a câștigat meciul cu UTA Arad, scor 2-1. A treia victorie consecutivă în Superligă

Sergiu Buș a câștigat în instanță procesul cu CFR Cluj și trebuie să primească o sumă colosală din partea clubului

Ultimele Stiri
abonare newsletter