Sport

Sergiu Buș a câștigat în instanță procesul cu CFR Cluj și trebuie să primească o sumă colosală din partea clubului

Fostul fotbalist a campioanei României, Sergiu Buș a câștigat în instanță procesul cu CFR Cluj.

Sergiu Buș a câștigat procesul cu CFR Cluj /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook Sergiu Buș a câștigat procesul cu CFR Cluj /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook

 

 


Sergiu Buș, în vârstă de 30 de ani și acum înscris la Chindia Târgoviște, a câștigat un litigiu cu CFR Cluj la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul FRF. Deși clubul din Gruia are opțiunea de a ataca decizia, conform acesteia, trebuie să plătească fotbalistului suma de 75.000 de euro, adică cinci salarii restante, Buș jucând pentru echipă între ianuarie 2022 și ianuarie 2023.

 


„Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante conform Acordului de rescadențare. Cu recurs”, se arată în soluția comunicată de CNSL.

Buș a revenit în România la CFR Cluj după o perioadă petrecută în Coreea de Sud, la Seongnam FC, însă nu a reușit să se ridice la așteptările clubului. Din cauza accidentărilor, a jucat doar 13 meciuri în anul petrecut la Gruia, fără să marcheze vreun gol.


În ianuarie 2023, Buș a semnat cu Chindia Târgoviște, dar a decis să nu renunțe la salariile restante din perioada petrecută la CFR Cluj, deschizând un litigiu împotriva campioanei. Acum, așteaptă ca aceasta să plătească banii sau să facă recurs la decizie.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fostul jucător al CFR Cluj, Roberto de Zerbi poate ajunge antrenorul lui Chelsea

Derby-ul Clujului se apropie cu pași repezi. Când are loc meciul dintre CFR și „U”

abonare newsletter