Sport

Lionel Messi le-a făcut cadou colegilor săi din naționala Argentinei telefoane din aur

Lionel Messi i-a răsplătit pe colegi săi și pe membrii din staff-ul Argentinei de la Cupa Mondială cu telefoane din aur.

Lionel Messi a fost generos cu colegii săi de națională /FOTO: Roy Nemer - Twitter Lionel Messi a fost generos cu colegii săi de națională /FOTO: Roy Nemer - Twitter

 

 


Starul argentinian Lionel Messi le-a făcut un cadou special coechipierilor săi din selecţionata Argentinei, precum şi membrilor staff-ului tehnic, alături de care a reuşit să câştige Cupa Mondială de fotbal, în luna decembrie în Qatar.Messi, căpitanul naţionalei Albiceleste, le-a oferit acestora câte un telefon personalizat din aur de 24 de carate, în semn de recunoştinţă pentru că l-au ajutat să-şi îndeplinească marele vis al carierei sale, acela de a deveni campion al lumii.

Fiecare telefon are inscripţionat pe el logoul Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), numele fiecărui jucător, precum şi menţiunea „Word Cup Champions 2022”.

Antreprenorul irlandez Ben Lyons, de la compania iDesign Gold, a livrat personal cele 35 de telefoane marca iPhone lui Messi, la Paris.

Costul total al „cadoului de aur” făcut de Messi s-a ridicat la 197.000 de euro, cu un preţ de aproximativ 5.000 de euro pentru fiecare telefon.
 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Fostul jucător al CFR Cluj, Roberto de Zerbi poate ajunge antrenorul lui Chelsea

Derby-ul Clujului se apropie cu pași repezi. Când are loc meciul dintre CFR și „U”

Ultimele Stiri
abonare newsletter