Sport

Reacția lui Filip după meciul cu Hermannstadt: „A fost un meci interzis cardiacilor”

Marcatorul unui gol senzațional, Ioan Filip a spus că a trăit la intensitatea maximă partida cu Hermannstadt.

Ioan Filip a marcat un gol spectaculos în victoria cu Hermannstadt /FOTO: captură ecran FC Universitatea Cluj - Facebook Ioan Filip a marcat un gol spectaculos în victoria cu Hermannstadt /FOTO: captură ecran FC Universitatea Cluj - Facebook

 

 


Universitatea Cluj a câștigat marți pe terenul celor de la Hermannstadt cu scorul de 1-0. Meciul a contat pentru etapa a 27 a SuperLigii. Partida a fost crucială pentru ambele echipe întrucât cele două sunt concurente directe pentru evitarea retrogradării.

 


Ioan Filip a marcat un gol spectaculos cu călcâiul pentru a seta scorul final de 1-0. Mijlocașul a trăit la intensitate maximă meciul, mai ales pe finalul partidei.

„A fost un meci interzis cardiacilor. Mă bucur pentru gol și mă bucur pentru cele trei puncte. A fost un meci palpitant, am stat cu inima în gât. Pe bancă am trăit mult mai greu decât în teren.


L-am văzut pe Dan că face acea acțiune și a fost un instinct, mingea a fost puțin deviată și era singura soluție pentru a marca. Îi mulțumesc pentru assist.

Pentru mine a fost greu, nu am mai jucat de mult 90 de minute, dar am dovedit că avem caracter și experiență și asta ne-a ajutat să luăm cele trei puncte", a declarat Filip după finalul partidei.


Pentru Ioan Filip a fost al treilea gol al sezonului în Superligă, după cele marcate în poarta celor de la CS U Craiova și FCSB.

CITEȘTE ȘI:

Derby-ul Clujului se apropie cu pași repezi. Când are loc meciul dintre CFR și „U”

„U” Cluj pleacă de la Sibiu cu toate cele 3 puncte după victoria cu Hermannstadt

Ultimele Stiri
abonare newsletter