Sport

Petrescu nu înțelege de ce Daniel Bîrligea se accidentează mult prea des: „Nu știm ce vom face în continuare”

CFR Cluj s-a impus pe terenul celor de la Petrolul Ploiești cu scorul de 5-2, în etapa cu numărul 27 din SuperLigă. Dan Petrescu nu înțelege ce se întâmplă cu Daniel Bîrligea, care se accidentează mult prea des.

Dan Petrescu nu înțelege ce se întâmplă cu Daniel Bîrligea, care se accidentează mult prea des/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Dan Petrescu nu înțelege ce se întâmplă cu Daniel Bîrligea, care se accidentează mult prea des/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat că nu înțelege ce se întâmplă cu Daniel Bîrligea, care în opinia sa se accidentează mult prea des.

 


Antrenorul susține că a încercat tot ce se putea pentru a găsi o soluție la accidentările fotbalistului, însă fără succes, iar acest lucru este o problemă în contextul în care CFR Cluj mai are multe partide de disputat și prea puține soluții pe bancă.

„Sunt supărat că Bîrligea s-a accidentat. Sunt puține soluții, avem multe meciuri, nu știm ce vom face în continuare. La under-21 sunt probleme. Doar Petrila și Bîrligea sunt jucători care au evoluat, restul sunt jucători de lot. Vine un meci foarte greu, cu o echipă care se odihnește șapte zile.


Nu avem timp să ne refacem, e clar. Asta e, plătim prețul pentru meciul cu Lazio. Eram sigur că Bîrligea marchează. S-a rupt imediat după ce a dat gol, nici el nu înțelege cum. E a zecea ruptură de când a venit la CFR. Sunt lucruri pe care nu le înțeleg. L-am dus peste tot, a făcut o mie de analize, tot degeaba”, a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Chiar dacă CFR a marcat 5 goluri împotriva Petrolului, Petrescu rămâne nemulțumit: „Nu luăm campionatul”

Spectacol total la Ploiești! CFR Cluj a învins Petrolul cu scorul de 5-2

abonare newsletter