Sport

Un oficial al CFR Cluj reclamă o fază controversată din partida FCSB-ului: „Poate fi viciere de rezultat”

Un oficial al campioanei României a reclamat o fază controversată din meciul FC Argeș - FCSB care putea face ca rivala la titlu să piardă partida.

Cotul aplicat de Andrea Compagno jucătorului de la FC Argeș /FOTO: gsp.ro Cotul aplicat de Andrea Compagno jucătorului de la FC Argeș /FOTO: gsp.ro

 

 


FCSB a câștigat cu 2-1 în meciul din deplasare cu FC Argeș și încheie runda a 27-a pe poziția a treia în clasament. Marius Bilașco, oficialul rivalei CFR Cluj, a reclamat o fază petrecută în minutul 33, la scorul de 0-0.

 


În apropierea careului de pedeapsă al echipei gazdă, Compagno l-a lovit cu cotul în față pe Turda. Surprinzător, arbitrul Marcel Bîrsan a permis jocul să continue, iar nici VAR-ul nu a intervenit, deși era necesară măcar acordarea unui cartonaș galben.

DIrectorul sportiv al CFR Cluj, Marius Bilașco este indignat de decizia centralului de a nu verifica faza.

 „Eu aş fi fost curios care erau schimbările la FCSB dacă Andrea Compagno primea cartonaşul roşu aici. Da, FCSB a avut ocaziile mai importante, dar, dacă se acordă cartonaş roşu încă din minutul 32, s-ar putea să fie vorba şi de viciere de rezultat. Este o lovitură intenţionată”, a declarat Bilașco pentru orangesport.ro.


„Pe mine mă miră că nu este chemat arbitrul la sistemul VAR. Mă aşteptam să fie chemat”, a adăugat Basarab Panduru.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Partidă „de foc” între CFR Cluj și Petrolul Ploiești. Petrescu: „ Obiectivul e să câștigam campionatul”

Italienii au remarcat un jucător de la CFR Cluj după remiza cu Lazio: „A dat speranțe Clujului”

Ultimele Stiri
abonare newsletter