Sport

Emil Boc are încredere în continuare în Universitatea Cluj: „Vor veni și rezultatele bune”

Emil Boc este de părere că seria de meciuri fără victorie a Universității Cluj va lua sfârșit în curând și că echipa va reuși să rămână în prima ligă.

Emil Boc este încrezător în continuare în „U” Cluj /FOTO: Emil Boc - Facebook Emil Boc este încrezător în continuare în „U” Cluj /FOTO: Emil Boc - Facebook

 

 


Chiar dacă echipa lui Ioan Ovidiu Sabău a câștigat doar un singur meci în 2023, Emil Boc nu și-a pierdut încrederea în Universitatea Cluj. Primarul consideră că forma slabă a echipei va fi trecătoare și că „U” Cluj va reuși să câștige din nou.

 


Citește știrile monitorulcj.ro și pe Google News

În plus, Boc și-a exprimat încă o dată încrederea în capacitățile antrenorului Ioan Ovidiu Sabău de a menține „Șepcile roșii” în Superligă.


„Este adevărat, Universitatea Cluj a fost defavorizată de arbitraje în acest sezon. Au fost multe faze în care nu am primit penalty sau am fost sancționați. Dacă a fost deliberat sau au fost greșeli cum se întâmplă peste tot în lume, nu pot să îmi dau seama.

În primul rând trebuie să ne uităm la calitatea jocului. În acel meci de la Craiova, "U" Cluj a jucat lamentabil. Trebuie să creștem valoarea jocului și atunci și fotbalul va fi mai bun cu noi. E adevărat că trebuie să evidențiem aceste nedreptăți care s-au întâmplat.


Eu m-aș concentra însă pe ceea ce a spus Neluțu Sabău, trebuie mai multă concentrare. El și-a asumat ce are de făcut și cred în această echipă. În primele meciuri au demonstrat că se poate.

Au demonstrat că pot să treacă peste momentele grele. Cum spuneau bunicii, după vreme rea vine și vreme bună. Vor veni și rezultatele bune”, a declarat Emil Boc pentru un post de radio local.


Primarul Clujul nu a ezitat să-și exprime susținerea pentru președintele Universității Cluj, Radu Constantea, care a anunțat recent că ia în considerare o posibilă plecare. Dezamăgit de modul în care echipa clujeană a fost tratată după revenirea în prima ligă și de arbitrajele pe care le-a considerat potrivnice pentru „studenți”, Constantea a vorbit public despre o posibilă demisie. 

În urma declarației antrenorului Ioan Ovidiu Sabău, care a afirmat că plecarea președintelui ar fi o pierdere pentru club, Emil Boc și-a arătat, de asemenea, susținerea pentru Radu Constantea.

„El trebuie să își vadă de treabă și să continue munca. Cu toții avem dezamăgiri în viață. E un om competent și profesionist. Îl înțeleg, dar nu poți să pleci când ți-e greu. Pe mine nu m-a informat despre asemenea intenții, nici nu l-aș fi primit în birou.

Eu știu ce poate, este un om bine ancorat în cunoașterea fenomenului fotbalistic. El vrea să implementeze un model european la Cluj. Are toată susținerea și suportul Primăriei și a celor implicați în asociația cu care am reconstruit Universitatea Cluj.

Trebuie să meargă mai departe și sunt convins că poate să facă față. Cât timp ești în bătălie lupți! Nu ești Neagoe să faci pasul în lateral. Nu e în caracterul nostru să facem asta. Ne batem până la capăt și apoi vedem ce facem", a mai adăugat Emil Boc.

CITEȘTE ȘI:

Zi de meci! Examen dificil pentru „U” Cluj cu Chindia Târgoviște. Sabău: „Va fi un meci de luptă”

Mesajul lui Dan Nistor pentru fanii „U” Cluj: „Din punctul meu de vedere nu va fi nicio problemă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter