Sport

Antrenorul U-BT Cluj, nemulțumit de condițiile de la meciul cu SCM Timișoara: „Nu sunt printre cele mai bune”

U-Banca Transilvania s-a calificat la pas în semifinalele Cupei României, după ce a depășit-o pe SCM OHMA Timișoara cu scorul de 76-56.

U-Banca Transilvania s-a calificat la pas în semifinalele Cupei României, după ce a depășit-o pe SCM OHMA Timișoara cu scorul de 76-56/ Foto: U-BT Cluj-Napoca U-Banca Transilvania s-a calificat la pas în semifinalele Cupei României, după ce a depășit-o pe SCM OHMA Timișoara cu scorul de 76-56/ Foto: U-BT Cluj-Napoca

 

 


U-BT Cluj-Napoca a învins-o pe SCM Timișoara categoric 76-56 și s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Silvășan: „Sunt bucuros că suntem sănătoși cu toții”

La finalul primului sfert de finală din Cupa României, Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj a criticat condițiile în care s-a desfășurat partida.


„A fost un meci pe care l-am început bine, am început cu o apărare bună. Apoi ne-am făcut partida grea la un moment dat, însă mi-am dorit să folosesc întreg lotul, ceea ce ne-a tras puțin în jos. Am primit niște puncte ușoare și astfel i-am adus pe cei de la Timișoara în meci. Sunt fericit pentru victorie, pentru felul cum ne-am apărat astăzi. De asemenea, sunt bucuros că suntem sănătoși cu toții, deoarece condițiile de desfășurare a meciurilor nu sunt printre cele mai bune, fiind foarte frig în sală”, a declarat Mihai Silvășan, antrenorul U-BT Cluj-Napoca. 

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României. Clujenii i-au „ținut în șah” pe baschetbaliștii de la SCM Timișoara

U-BT Cluj, o nouă înfrângere în EuroCup. Șansele de calificare în play-off, tot mai puține

Ultimele Stiri
abonare newsletter