Sport

Dan Petrescu, mesaj direct despre lupta pentru titlul de campioană: „Am dreptate”

Dan Petrescu a analizat lupta la titlu în SuperLigă și crede că vor avea parte de cel mai echilibrat play-off din istorie, dar și foarte disputat. „Bursucul” este sigur că nicio echipă nu se va distanța.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj/ FOTO: Captură ecran CFR Cluj TV Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj/ FOTO: Captură ecran CFR Cluj TV

 

 


Până în acest moment, CFR Cluj ocupă locul al doilea în clasamentul SuperLigii, cu 50 de puncte obținute în 24 de etape. Liderul este Farul Constanța, iar Rapid, FCSB și Universitatea Craiova au și ele însă pretenții de titlu.

 


Dan Petrescu, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la un play-off al Superligii foarte disputat, toate cele 6 formaţii care se vor califica luptându-se pentru câştigarea titlului de campioană.

„Eu vă spun şi o să vedeţi că am dreptate, nu vor mai fi cinci echipe care să se bată la titlu, vor fi şase. Nu vor mai fi play-off-uri în care o echipă, cum am fost noi, să aibă şase victorii, nu va mai fi aşa. Eu nu cred că o echipă se va distanţa. În mare măsură se ştiu echipele din play-off, în afara lui Sepsi, celelalte cinci se ştiu.


Va fi un play-off în care toate echipele se vor lupta să câştige titlul, inclusiv Craiova. Cred că va fi cel mai greu play-off de când s-a inventat, nu a mai fost unul aşa strâns”, a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

Dan Petrescu, despre meciul cu Universitatea Craiova

Etapa cu numărul 25 din Superliga României aduce în prim plan un nou derby între două formații aflate pe locurile fruntașe, CFR Cluj și Universitatea Craiova. Meciul va fi disputat, sâmbătă, de la ora 20:00.


„La Craiova va fi la fel ca întotdeauna, un meci cu de toate. S-au întâmplat multe acolo, goluri în ultimul minut, dramatism, meciuri cu intensitate maximă, echilibrate. 

Mă aştept să fie la fel, cu un stadion plin şi cu un adversar rănit după meciul cu Farul. Îi prindem într-un moment aşa cum preferam să nu îi prindem. La fel ca şi FCSB, vin după o înfrângere, au avut şedinţă s-au strâns, s-au unit. Se poate întâmpla orice, e clar că nu este un meci decisiv dar e un meci important, clar”, a explicat „Bursucul”.

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Cristi Balaj după ce fanii CFR Cluj au aruncat cu bulgări în jucătorii FCSB-ului: „Tavi Popescu încerca să îi lovească!”

Cazul Roger continuă. De ce a dat jucătorul clubul CFR Cluj în judecată

Ultimele Stiri
abonare newsletter