Sport

Gheorghe Hagi, mesaj de susținere pentru poporul turc: „Sunt alături de voi!”

Antrenorul Farului Constanţa, Gheorghe Hagi a transmis luni un mesaj de susţinere către poporul turc, greu încercat după seismele care au provocat câteva mii de decese.

Gică Hagi și-a transmis susținerea /FOTO: Farul Constanța - Facebook Gică Hagi și-a transmis susținerea /FOTO: Farul Constanța - Facebook

 

 


Gheorghe Hagi a activat timp de cinci ani, între 1996 şi 2001, la Galatasaray Istanbul, devenind un adevărat idol în Turcia după ce a câştigat 4 titluri, 2 Cupe, 2 Supercupe ale Turciei, precum şi Cupa UEFA. Acesta și-a transmis susținerea către poporul turc.

 


„Toate gândurile mele merg către poporul turc, greu încercat în aceste momente. Sunt alături de voi!”, a scris tehnicianul pe pagina personală de Facebook.

Un alt fotbalist român foarte cunoscut în Turcia, Daniel Pancu, a postat un mesaj în limba engleză, "Rugă pentru Turcia", însoţit de o fotografie care înfăţişează o şosea distrusă complet de cutremur. În prezent antrenor al reprezentativei Under 20 a României, Daniel Pancu a câştigat ca jucător un titlu în Turcia cu Beşiktaş Istanbul.

Luni dimineaţa devreme, un cutremur cu magnitudinea de 7,7 grade a zguduit provincia Kahramanmaras şi a afectat puternic şi alte zone - Gaziantep, Şanliurfa, Diyarbakir, Adana, Adiyaman, Malatya, Osmaniye, Hatay şi Kilis. Acesta a fost urmat de un cutremur cu magnitudinea de 7,6 grade la ora 13:24 (10:24 GMT), cu epicentrul tot în Kahramanmaras, districtul Elbistan.

Conform informaţiilor furnizate de autorităţile turce, au avut loc în total 105 replici, 2.824 de clădiri prăbuşindu-se după primul cutremur.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Încă un cutremur de peste 7 grade Richter s-a produs în Turcia. Peste 1.200 de persoane au murit și 10.000 sunt răniți

Fotbaliștii de la Unirea Dej, prinși în nebunia generată de cutremurul din Turcia. Seismul a avut o magnitudine de 7,8 grade Richter

Ultimele Stiri
abonare newsletter