Sport

Cristi Balaj, îngrijorat de meciul cu FCSB: „De fiecare dată după ce o echipă e nemulțumită de rezultat, meciul următor e tratat cu o mai mare seriozitate”

Președintele CFR Cluj Cristi Balaj se arată îngrijorat de meciul cu FCSB de la finalul saptămânii, după ce roș-albaștrii au pierdut în mod spectaculos meciul cu Farul Constanța.

CFR Cluj o va întâlni pe FCSB duminică de la ora 21:00 /FOTO: FCSB - Facebook CFR Cluj o va întâlni pe FCSB duminică de la ora 21:00 /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 1-0, luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii. Astfel, formația din Gruia a revenit pe primul loc în Liga 1, la 24 de ore după ce Farul revenise pe primul loc al campionatului.

 


Cristi Balaj se arată îngrijorat de meciul din următoarea etapă cu FCSB, însă are încredere în jucătorii săi.

„Rămâne un derby în continuare, un meci important. Îl tratăm cu aceeași seriozitate și îi privim ca pe cei de la Voluntari sau prima etapă din acest an pe cei de la Farul, o echipă foarte bună și încercăm să câștigăm și acest meci. Noi încercăm să câștigăm toate partidele.


Va fi mai greu. De fiecare dată după ce o echipă e nemulțumită de rezultat, meciul următor e tratat cu o mai mare seriozitate și neavând motive de bucurie, încerci să te pregătești mai bine.

La noi, cei care venim după victorii de obicei, cei de la CFR Cluj, nu există acel party cum sunt obișnuite alte cluburi și noi ne bucurăm moderat pentru că știm că urmează de fiecare dată partide importante și nu există altă variantă la noi decât victoria.


Din acest punct de vedere da. Probabil exista bucuria și fericirea lor, acea sărbătoare. Dar FCSB rămâne în continuare un adversar puternic. Am încredere în băieții noștri. Din punct de vedere valoric, individual avem jucători foarte foarte buni”, a declarat Cristi Balaj pentru fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie împotriva FC Voluntari. Elevii lui Dan Petrescu se mențin în fruntea clasamentului

Ciprian Deac, evoluție importantă în ciuda problemelor medicale

abonare newsletter