Sport

U Cluj, prima victorie în Antalya. Sabău: „Victoriile aduc încredere”

Universitatea Cluj a învins, marți cu 4-0 pe DVSC Debrecen, într-un meci amical jucat în Antalya.

U Cluj - DVSC Debrecen 4-0. Prima victorie în amicalul din Antalya/ captură foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com U Cluj - DVSC Debrecen 4-0. Prima victorie în amicalul din Antalya/ captură foto: FC Universitatea Cluj Facebook.com

 

 


Echipa de fotbal Universitatea Cluj a învins, marţi, cu scorul de 4-0 (3-0) pe DVSC Debrecen, formaţie aflată pe poziţia a şaptea în prima ligă din Ungaria, într-un meci amical desfăşurat în stagiul de pregătire din Antalya.

 


Potrivit paginii de Facebook a clubului ardelean, cele patru goluri au fost înscrise de Lorand Fulop, Andrei Miron, Mamadou Thiam şi Florian Haită.

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a început meciul cu următorul unsprezece: Iliev - Vlădoiu, Miron, Ispas, Fl. Ilie - Briceag, Remacle - Bic, L. Fulop, Thiam - I. Stoica. După pauză au mai intrat Gorcea, Oancea, Nowak, Piţian, Horşia, Pires, Simion, Chipciu, Haită, Bălan şi Hleihil.


Folosit în repriza secundă, Abdallah Hleihil este un atacant israelian în vârstă de 21 de ani aflat în probe la echipa clujeană.

Sabău: „Ai nevoie de victorii”

După victoria din amicalul cu Debrecen,  directorul tehnic Ioan Ovidiu Sabău a apreciat prestația jucătorilor clujeni:


„Ai nevoie de victorii, pentru că atunci când câștigi, altfel lucrezi cu jucătorii, se simt și ei altfel, au încredere în ei. 

Victoriile aduc încredere, aduc alte victorii, plăcerea de a lucra în continuare, chiar dacă se vede că suferim încă din punct de vedere fizic, suntem în perioada în care trebuie să acumulăm foarte mult. 


Avem nevoie în această perioadă ca jucătorii să tragă de ei, chiar dacă sunt destul de obosiți. Doar atunci când este mai greu, când antrenamentele sunt tari, poți deveni mai bun. 

Am jucat cu o echipă bună din Ungaria, contează din punct de vedere moral”, au fost concluziile directorului tehnic Ovidiu Sabău. 

 De altfel, acesta a declarat că echipa nu se poate gândi la baraj:

„Nu avem voie să ne gândim la baraj, suntem un club prea mare, prea important, ca să-i conving că pregătindu-ne foarte bine, noi nu trebuie să ne gândim sau să ajungem la meciul de baraj”, a adăugat Ioan Ovidiu Sabău.

Aceasta este prima victorie pentru U Cluj din acest stagiu de pregătire, în primul amical formaţia ardeleană fiind învinsă cu 3-1 de FC Zurich. 

Ultima partidă de verificare este programată în 13 ianuarie, cu Schaffhausen, grupare care ocupă locul 8 în liga a doua din Elveţia.

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Romario Pires după întoarcerea la „U” Cluj: „A fost puțin ciudat”

„U” Cluj, învinsă de formaţia elveţiană FC Zurich, în meci amical. Scor: 1-3

Ultimele Stiri
abonare newsletter