Sport

U-BT începe anul cu derby-ul Transilvaniei. Mihai Silvășan: „Este un meci extrem de greu”

U-BT o va întâlni pe CSU Sibiu miercuri în primul meci al anului 2023.

U-BT va disputa derby-ul Transilvaniei în primul meci al anului /FOTO: U-BT - Facebook U-BT va disputa derby-ul Transilvaniei în primul meci al anului /FOTO: U-BT - Facebook

 

 


U-BT o va înfrunta miercuri pe BC CSU Sibiu, în primul meci al anului 2023. Partida se va desfășura la Sala Transilvania din Sibiu, startul meciului fiind dat de la ora 20:00.

 


Baieții lui Silvășan încearcă să obțină un rezultat pozitiv miercuri, după ce a depășit-o vinerea trecută pe CSM Târgu Mureș. Pentru „studenți” a debutat în ultimul meci și Kasey Shepherd, care a izbutit 12 puncte, 6 recuperări și 3 pase decisive.

Sibienii vin după o înfrângere surprinzătoare suferită în fața celor de la CSM Târgu Mureș, scor 81-76. Din nou, Robert Blumbergs a fost cel mai bun marcator al „vulturilor”, prin cele 24 de puncte. 


În acest moment U-BT se află pe locul 2 al Ligii Naționale de Baschet, în spatele liderului Rapid București în timp ce CSU Sibiu se află pe locul 5.

Campionii României vor mai avea o dispută în această săptămână, sâmbătă, împotriva celor de la CSM Petrolul Ploiești.


„Este un meci extrem de greu, jucăm împotriva Sibiului la ei acasă. Întotdeauna este dificil să evoluezi pe terenul lor. Și-au îmbunătățit echipa față de partida din tur și va fi un meci important în lupta lor pentru accederea în primele cinci echipe din conferință. Noi suntem pregătiți, sperăm să avem la ora jocului puterea necesară pentru a face lucrurile bune și a juca un baschet de calitate. Evident, ne dorim să câștigăm. Karel Guzman va absenta de la acest joc, are o problemă musculară la spate și mai durează recuperarea lui.Stefan Birčević este cu semnul întrebării, a avut febră și a fost extrem de bolnav în ultimele zile. Va veni doar astăzi la Sibiu pentru a vedea cum se simte și dacă poate juca.Pe de altă parte, Léo Meindl va reveni pe teren, dar a avut un singur antrenament cu echipa”, a declarat Mihai Silvășan.

CITEȘTE ȘI:

Kasey Sheperd, noul jucător al U-BT Cluj-Napoca

Campioana U-BT Cluj a învins-o fără probleme pe SCM Craiova în Liga Națională de baschet masculin

Ultimele Stiri
abonare newsletter