Sport

Gigi Becali, fericit după eșecul celor de la CFR Cluj: „Domnul a făcut bucurie pentru mine! De ei mi-e teamă”

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, s-a declarat fericit după eșecul celor de la CFR Cluj din ultima etapă, spunând de echipa din Gruia că este cea de care se teme cel mai tare.

Cristi Manea în duel cu un jucător al FCSB-ului /FOTO: FCSB - Facebook Cristi Manea în duel cu un jucător al FCSB-ului /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


CFR Cluj a fost învinsă în ultima etapă din acest an împotriva sibienilor de la FC Hermannstadt, scor 1-0. Gruparea din Gruia a ratat astfel şansa de a urca pe primul loc în clasament, Farul Constanța fiind echipa care va încheia anul ca lider al Superligii. 

 


Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, se arată fericit de acest pas greșit al echipei lui Dan Petrescu, spunând că CFR este în continuare contracanditata principala la titlu.

„Nu mă așteptam să se încurce. Așteptam minunea Domnului, că Domnul a făcut să dea gol în ultima secundă. Domnul a făcut bucurie pentru mine, măcar să rămână 6 puncte față de ei, că mie de ei mi-e frică. Nu mai e CFR echipa aia. Nu e tare.


Noi am fost mai buni ca ei, fără doi jucători (n.r. – Olaru și Compagno). (n.r. – de Hagi nu vă e teamă?) Nu prea, nu vreau să vorbesc, dar spun sincer, nu mi-e teamă. Nu vreau să supăr pe nimeni, dar mie tot de CFR mi-e teamă”, a spus Gigi Becali, la PRO Arena.

În acest moment, CFR Cluj încheie anul pe locul 2 al Superligii, acumulând 44 de puncte din 21 de partide, fiind la un punct în spatele liderului Farul Constanța. FCSB este pe locul 3 cu 6 puncte în spatele CFR-ului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter