Actualitate

Accident mortal în zona Clujana! Un bătrân a fost lovit de tren

Un bărbat în vârstă de 74 de ani a fost calcat de tren în zona haltei Clujana. Victima a murit în urma impactului.

Halta Clujana/FOTO: Szabolcs Szima - Google Maps Halta Clujana/FOTO: Szabolcs Szima - Google Maps

 

 


Un bărbat de 74 de ani a fost lovi tvineri dimineață de un tren în zona Clujana. Medicii sosiți la locul accidentului au declarat decesul bătrânului.

 


„Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un accident feroviar petrecut în apropiere de Halta Clujana. La fața locului, forțele noastre au găsit un bărbat de 70 de ani care prezenta leziuni incompatibile cu viața. La misiune au luat parte o autospecială cu modul de descarcerare și o ambulanță SAJ cu medic, apelul de urgență venind la ora 07:16”, a declarat ISU Cluj

UPDATE ORA 09:02


„Polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca au demarat cercetări sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă, în urma constatării faptului că în zona haltei Clujana, din municipiul Cluj-Napoca, o persoană ar fi fost accidentată mortal de tren. 

În cadrul cercetărilor efectuate la fața locului, a fost stabilită identitatea persoanei, respectiv a unui bărbat, în vârstă de 74 de ani, din municipiul Cluj-Napoca. Pe durata activităților specifice, circulația feroviară în zonă s-a desfășurat doar pe firul 2, firul 1 fiind închis”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în Jucu, între un TIR și două mașini, cu 4 victime! Intervine elicopterul SMURD. VIDEO

Accident între două mașini în intersecție în Turda! O femeie a fost transportată la spital de urgență

Ultimele Stiri
abonare newsletter