Sport

Primul transfer pe care îl va face CFR-ul. Cu cine ar fi bătut palma echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj s-ar fi înțeles pentru semnătura unui fotbalist care a mai trecut prin Gruia.

Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă/FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă/FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Andrei Peteleu ar fi prima mutare pe care a reușit să o facă CFR-ul în această iarnă, conform prosport.ro. Fundașul lateral de 30 de ani vine de la Kisvarda, iar avantajul său este că poate juca pe ambele flancuri în defensivă.

 


Peteleu a jucat în 9 din cele 16 partide pe care Kisvarda le-a disputat în actualul sezon din campionatul Ungariei. Echipa la care evoluează și Otto Hindrich, fostul portar al CFR-ului, a încheiat anul pe locul 3.

Petrescu îl cunoaște bine pe Andrei Peteleu. Apărătorul a plecat de la CFR Cluj în ianuarie 2020, când s-a transferat la Sheriff Tiraspol. Mai apoi a evoluat pentru UTA, formație de la care s-a mutat în Ungaria la Kisvarda în vara anului trecut.


„Feroviarii” s-au orientat către revenirea lui Peteleu, în condițiile în care Dan Petrescu nu este mulțumit de randamentul lui Karlo Brucic. Fundașul stânga croat a venit în vară la CFR, dar a evoluat în doar 5 partide, dintre care două în Cupa României. În perioada în care a absentat Camora, Dan Petrescu a preferat să-l folosească fundaș stânga pe Braun, chiar dacă apărătorul german este de meserie fundaș dreapta.

 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj va aduce jucători de valoare în această iarnă. Cristi Balaj: „Lucrăm la finisaje. Probabil vin doi jucători ofensivi”

Jucătorii CFR-ului i-au dat o mână de ajutor lui Moș Nicolae. Vizita făcută copiilor cu dizabilități

Ultimele Stiri
abonare newsletter