Sport

Dan Petrescu, laude pentru Chindia Târgoviște înainte de meciul direct. „Au parcurs de echipă campioană”

Campioana României întâlnește acasă Chindia Târgoviște duminică, 4 decembrie, de la ora 15:30.

Dan Petrescu. Sursă foto: captură video Youtube Dan Petrescu. Sursă foto: captură video Youtube

 

Dan Petrescu a vorbit despre partida pe care CFR Cluj urmează să o joace duminică, de la ora 15:30, în compania celor de la Chindia Târgoviște. Formația pregătită de Toni Petrea este una dintre cele mai în formă ale Ligii 1 și are 5 victorii și 3 egaluri în ultimele 8 etape.


Tehnicianul formației din Gruia a punctat și el acest lucru și a avertizat cu privire la momentul bun pe care îl traversează târgoviștenii.

„Vă dați seama că știu tot despre ei. Știu ce parcurs au avut, mai ales cu Toni Petrea. Au 8 meciuri în Liga 1, 5 victorii și 3 egaluri. Parcurs de echipă campioană. Parcă a găsit o baghetă magică și i-a transformat, pentru că jucători nu a adus. Înainte au avut 7 înfrângeri și 3 egaluri. E cea mai în formă echipă din campionat. Cred că cei de la Chindia, chiar dacă nu o spun, au și aspirații de play-off", a spus Dan Petrescu.


Victoria din restanța cu Hermannstadt, 3-2, a avut și părțile ei negative, spune antrenorul clujenilor.

„Nu ne-am apărat noi ca echipă bine la meciul trecut. Greșelile de la meciul cu Hermannstadt le poți face și la partidele cu formațiile care se bat la titlu. Nu mai trebuie să facem cadouri", a mai spus Petrescu.


CFR Cluj, fără 3 jucători mportanți la meciul cu Chindia Târgoviște

Petrescu a anunțat și 3 absențe importante pe care CFR Cluj le va avea la meciul cu Chindia.

„Din păcate, am pierdut doi jucători pentru meciul cu Chindia. Malele, suspendat, care a dat golul victoriei în ultima rundă, și Birligea. Nici Muhar nu va fi și probabil nu va juca tot restul anului", a completat tehnicianul din Gruia.

CITEȘTE ȘI:

U Cluj a câștigat meciul cu Chindia Târgovişte. Scor 1-0

Dan Petrescu, scandal monstru după Chindia - CFR Cluj: „Sunt bătaia voastră de joc!”

CFR Cluj continuă transferurile. Un jucător de la Chindia a ajuns în Gruia

Ultimele Stiri
abonare newsletter