Sport

Fotbalistul dorit de „U” Cluj. Ce cluburi se bat pentru semnătura jucătorului

Croatul Filip Mrzljak în vârstă de 29 de ani ar putea reveni în această iarnă în Superliga României.

Filip Mrzljak/FOTO: captură ecran video Dinamo București - Facebook Filip Mrzljak/FOTO: captură ecran video Dinamo București - Facebook

 

 


„U” Cluj dorește serviciile mijlocașul defensiv pentru a-și întări lotul pentru lupta pentru evitarea retrogradării. O alta echipă din Superligă care îl dorește pe croat este FC Voluntari.

 


Formația antrenată de Liviu Ciobotariu a făcut deja și o ofertă pentru fostul jucător de la Pandurii, Astra și Dinamo. Clubul ilfovean i-a propus acestuia un salariu de 8.000 de euro pe lună, conform gsp.ro.

Filip Mrzljak e liber de contract din vară, când a plecat de la rușii de la UFA, unde evolua din noiembrie 2020. Crescut la juniorii lui Dinamo Zagreb, Filip Mrzljak a mai evoluat la Radnik Sesvete, NK Lokomotiva, Pandurii, Astra, Dinamo și UFA.


FC Voluntari este contracandidata directă a Universității Cluj în lupta pentru evitarea retrogradării. Cele două formații sunt despărțite de 3 puncte în clasament, FC Voluntari având 21 de puncte în 18 meciuri fiind pe locul 9, în timp ce „U” Cluj este pe locul 13, cu 18 puncte.

CITEȘTE ȘI:

„U” Cluj se alătură CFR-ului pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al unui fost fotbalist din Gruia: „Sunt clipe dificile”

„U” Cluj, ambiționată pentru următoarele partide. Eugen Neagoe: „Sunt foarte nemulțumit de locul în clasament”

abonare newsletter