Sport

Fotbalistul adus de CFR în toamnă regretă alegerea făcută. Ce decizie va lua în continuare

Fundașul senegalez Ibrahima Mbaye, fotbalist cu peste 140 de meciuri în Serie A, a semnat în septembrie cu CFR Cluj, dar nu a debutat încă pentru „feroviari”. Impresarul lui Mbaye regretă alegerea și spune că îi va căuta altă echipă clientului său în iarnă.

Manea în meciul cu FCU Craiova/FOTO: CFR Cluj - Facebook Manea în meciul cu FCU Craiova/FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Fostul jucător al celor de la Inter sau Bologna, Ibrahima Mbaye, a semnat la jumătatea lunii septembrie cu CFR Cluj pentru a-i face concurență pe postul de fundaș dreapta lui Cristi Manea.

 


Senegalezul nu a apucat să debuteze de atunci, prinzând banca de rezerve doar o singură dată, la duelul de Cupă cu Dumbrăvița de pe 10 noiembrie, câștigat cu scorul de 5-0.

Mai mult, nici nu figurează pe lotul de campionat al echipei lui Dan Petrescu, motiv pentru care impresarul lui plănuiește să-i caute altă echipă în iarnă.


„Am evaluat multe posibilități și am crezut că transferul la Cluj era o idee bună. Acum se regăsește în afara listei. În ianuarie vom căuta un alt club. Este o situație paradoxală”, a declarat Beppe Accardi, impresarul senegalezului, pentru tuttomercatoweb.com.

 

CITEȘTE ȘI:

Când se va juca restanța FCSB – CFR Cluj? Programul încărcat în Liga 1 în decembrie

FCSB și CFR Cluj „se bat” pe același mijlocaș sârb

Ultimele Stiri
abonare newsletter