Sport

FCSB și CFR Cluj „se bat” pe același mijlocaș sârb

FCSB și CFR Cluj, echipele din Liga 1 cu cele mai multe investiții din ultimele sezoane, ar fi interesate de serviciile aceluiași mijlocaș sârb.

Nikola Sreckovic (foto stânga) este considerat a fi unul dintre cei mai în formă jucători de la Subotica în acest sezon. FOTO: fkvojvodina.rs Nikola Sreckovic (foto stânga) este considerat a fi unul dintre cei mai în formă jucători de la Subotica în acest sezon. FOTO: fkvojvodina.rs

 

 


Gruparea finanțată de Gigi Becali și cea a lui Ioan Varga au pus ochii pe sârbul Sreckovic, de la gruparea Subotica, din Serbia, notează sport.ro.

 


În vârstă de 26 de ani, Nikola Sreckovic este considerat a fi unul dintre cei mai în formă jucători de la Subotica în acest sezon, iar scouterii care le propun jucători celor de la FCSB și CFR Cluj l-ar fi urmărit pe fotbalist la meciul cu Partizan Belgrad, scor 1-0, unde mijlocașul a contribuit la succesul echipei sale.

Sreckovic este un mijlocaș polivalent, motiv pentru care le-a atras interesul celor două echipe din România, mai notează sursa citată.


Sârbul de 26 de ani mai are contract cu Subotica până în vara anului 2024.

600.000 de euro este cota de piață a lui Nikola Sreckovic, potrivit Transfermarkt


19 meciuri a jucat Nikola Sreckovic în acest sezon la Subotica. Cinci goluri și trei pase decisive a reușit mijlocașul. Rad U19, Vozdovac și Vojvodina sunt celelalte formații pe la care a mai trecut jucătorul sârb.

CITEȘTE ȘI:

Jucător de la CFR Cluj, „vânat” de cluburi de fotbal importante. Balaj: „Nu vom transfera sub orice formă și la orice preț”

Ultimele Stiri
abonare newsletter