Sport

Petrescu a fost întrebat: „Ați merge la FCSB”? CFR, probleme de lot înaintea meciului cu FCU Craiova

La conferința de presă premergătoare meciului cu FCU Craiova 1948, programat luni, de la ora 21:00, Dan Petrescu, actualul antrenor al lui CFR Cluj și fost jucător la Steaua, a fost întrebat dacă ar antrenat-o pe FCSB.

Dan Petrescu. sursă foto Captură video YouTube Dan Petrescu. sursă foto Captură video YouTube

 

La conferința de presă, antrenorul campioanei a fost întrebat dacă ar fi dispus să accepte o ofertă venită din partea celor de la FCSB, echipa rămasă fără antrenor după despărțirea de Nicolae Dică. Răspunsul lui Dan Petrescu a venit imediat și nu lasă loc de interpretări.


„Nu, eu sunt la CFR și sper să rămân cât mai mult. V-am spus și înainte să am probleme aici că nu depinde de mine. Dacă ar depinde de mine, aș rămâne aici până la finalul carierei, dar nu depinde de mine”, a spus Dan Petrescu.

Dan Petrescu a fost întrebat și despre situația lui Mario Camora.


Mario Camora (34 de ani) s-a operat de apendicită chiar înaintea derby-ului cu Rapid, scor 1-2, din etapa cu numărul 16 din Liga 1.

Căpitanul ardelenilor a simțit dureri în zona abdomenului și a fost transportat de urgență la spital. Chiar dacă medicii i-au recomandat să se opereze cât mai repede, Camora a decis să își facă intervenția chirurgicală la Cluj.


Acesta a transmis că fundașul nu a reluat încă antrenamentele, iar până la revenirea pe teren, căpitanul campioanei va mai avea de așteptat.

Dan Petrescu a transmis că fotbalistul va reveni abia după pauza competițională pentru grupele Cupei Mondiale, iar pentru antrenorul campioanei acesta reprezintă un motiv de îngrijorare având în vedere faptul că nu are prea multe soluții pentru postul de fundaș lateral.


„Camora nu a revenit la antrenament. A fost doar ca spectator. Până la pauză (n.red. competițională) o să trebuiască să ne descurcăm fără el. Sper ca după pauză să-și revină și să poată juca pentru că la meciurile din campionat nu-l avem decât pe el fundaș stânga trecut pe listă. E prima oară când ne lovim de această situația. Fundași laterali îi avem doar pe Braun și Manea, e puțin, voiam încă una sau două soluții”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu speră la un miracol înaintea meciului cu Ballkani din Conference League: „Este o cursă infernală pentru noi”

Dan Petrescu, după calificarea CFR Cluj: Vom merge mai departe în această competiție, indiferent de adversar

Dan Petrescu, CFR Cluj: „Cu Sivasspor jucăm la victorie, sper să avem mai mult noroc decât în tur”

Ultimele Stiri
abonare newsletter